Pao milion: Luna za dva sata brže od Kije stigla do famozne brojke!

Autor:

Zabava

15.08.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna je danas, 15. avgusta 2019, objavila prvenac "Deveti krug" i dostigla brojku od milion pregleda na Youtube platformi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani

Nešto više od godinu dana Kija je objavila isto svoju prvu pesmu pod nazivom "Ne vraćam se na staro". Obe novopečene pevačice su se odlučile za istu temu - tačnije, istu osobu o kojoj će pevati: Slobu Radanovića a iščekivanje javnosti je bilo veliko u oba slučaja. Neki da vide, neki da slušaju kao omiljenu pesmu, a neki da kritikuju i vode ratove na društvenim mrežama.

Devet sati je Kiji ukupno bilo potrebno za da dospe do miliona i do prvog mesta na trendingu.

Iz Luninog producentskog tima stižu vesti da je i Luna stigla do milion, ali za čitavih sedam sati - dva sata brže od rivalke (objavljena u 14, a milion oko 21 sat). Na Jutjubovom brojaču stoji da pesma u trenutku objave producentskog tima ima oko 650.00 pregleda, ali Jutjubu treba vremena da učita preglede, pogotovo kod ovako gledanih snimaka.

RepublikaFoto: instagram.com/ toxicserbia

Ostaje nam da vidimo koja će od njih dve imati bolju karijeru i čija će duže trajati - počeci su im svakako furiozni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Paja

15.08.2019 20:03

Milion PREDLEDA?!?!? Jel to mera za kvalitet ili broj lajkova?!?!? Aj batalite vise te preglede i sami znate da je yo najobicnija prevara.

Odgovori 13 1
Topolovnik

16.08.2019 07:19

@Paja - Nema ona preglede zato sto je to dobro, vec ljudi vole da se slade prostaklukom jedne proste devojke zvane Luna. Ona je “kraljica wc-a”. Kakva pevacica, kakva pesma. Svi zele videti tu prostotu i blamiranje ove neskolovane proste osobe. Zato ima preglede. Luna je pevacica kao i mama = OTVARACICA USTA.

Odgovori 10 1