(VIDEO) Sada je sve jasno! Isplivao snimak, ona peva Luninu pesmu!

Autor:

Zabava

15.08.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danas je izbacila svoju prvu pesmu "Deveti krug", a još ranije je Lepi Mića napravio skandal kada je istakao kako je ranije čuo numeru i kako na njoj ne peva pobednica "Zadruge 2", nego Antonia Gigovska, koja joj je zvanično otpevala prateće vokale.

Foto: instagram.com/antoniagigovskaa/youtube.com/ TOXIC TV
Luna i Antonia Gigovska

Kako bi stala na put takvim tračevima, Antonia je danas na svom Instagram storiju objavila snimak kako peva "Deveti krug" da bi pokazala koliko se razlikuje od Lunine izvedbe.

Ona je potom snimila i komentar o tome gde je poručila da tračevi Lepog Miće nisu istiniti.

- Snimila sam ovaj klip kako bih dokazala da ne pevam ja, nego da je to Luna i da je to njen glas i njena pesma. Stvarno bih volela da joj čestitate jer je uradila veliki posao i pesma je super - poručila je mlada Makedonka iz "Pinkovih zvezdica" i potom dodala:

- Nema potrebe za takvim komentarima da sam ja otpevala tu pesmu, kada ju je otpevala ona i ona je njena. Ja sam otpevala samo prateće i bilo mi je drago što me je pozvala i izabrala. Njen glas je njen glas, nema potrebe za takvim komentarima i ne napadajte je - zaključila je Gigovska.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
MladenBg

15.08.2019 15:52

Bolje da je Antonija snimila i spot, izgleda super....a ne ova Lunjara kao ocerupana kokoska.

Odgovori 28 8
JOBAH

15.08.2019 16:17

Види се да девојка лаже. Не гледа у камеру јер је срамота. Окреће главу лево-десно и избегава камеру. Руке су јој немирне зато што мора да демантује нешто што је истина. Намерно је она изабрана. А Луна не зна песму, не зна да отвара уста, избачена из такта, није њен глас = пропаст.

Odgovori 27 5
Suzana

15.08.2019 18:40

Luna ne zna ni reči pesme pa otvara usta netačno. Nigde se ne čuje Lunin glas već samo glas pevačice iz Makedonije uz malu izmenu u autotjune. Gledala sam i analize i reakcije na youtube kanalu i oni se slažu sa mojim mišljenjem

Odgovori 25 5
Kim

15.08.2019 18:57

Jos samo da Luna otpeva ovako uzivo pa da poverujemo.

Odgovori 25 6