Moja deca poštuju žene ma ko to bio: Ceca se oglasila nakon objava da je Veljko uvredio Karleušu!

Autor: Kurir

Zabava

15.08.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lažnom profilu Veljka Ražnatovića sinoć je osvanula njegova fotografija sa Acom Lukasom u opisu koje je bila psovka za koju su mnogi pomislili da se odnosi na Jelenu Karleušu koja je u toku jučerašnjeg dana imala okršaj sa folkerom.

RepublikaFoto: e-stock agency
Ceca otkrila da Veljko nema profil na fejsbuku...

Ceca se oglasila ovim povodom i odbila da komentariše uvrede koje je Karleuša napisala o njenoj ćerki Anastasiji, ali je otkrila da njen sin Veljko nije napisao ništa što bi vređalo bilo koju ženu, pa čak ni Jelenu. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ,M. RAFAILOVIĆ
Karleušine reči Ceca nije želela da komentariše

- Moja deca imaju samo Instagram profil koji je verifikovan baš iz razloga da bi se zaštitili od manipulacija bolesnih ljudi. On to nikada ne bi objavio, niti napisao, a kamoli javno izrekao jer mu njegovo vaspitanje to ne dozvoljava, pogotovo kada je ženski rod u pitanju, ma ko to bio. On je mlad, sportista. Nikada nije ulazio u te ratove niti javna prepucavanja na ovako jadan, primitivan i vulgaran način. Ovaj profil je prijavljen i ja sam dematovala na društvenoj mreži Instagram. Ništa više ne bih komentarisala i stavila bih tačku na ovo - rekla je pevačica.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca otkrila Veljkov lažni profil...
RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ne upušta se u javna prepucavanja...

Podsećanja radi, tokom jučerašnje raspave na društvenoj mreži instagram sa Acom Lukasom, Jelena je uvredila Cecinu decu, ali ni Ražnatovićeva, kao ni Anastasija i Veljko nisu reagovali na ove Karleušine reči. Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović godinama ne odgovara na provokacije Jelene Karleuše, pa je i sada ostala dosledna svom stavu da ne ulazi u raspravu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading