Jovana definitivno odbila Željka: Joksimović otvara televizije bez žene, a evo i zbog čega!

Autor: Kurir

Zabava

15.08.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović ostaje u tandemu sa Srđanom Predojevićem u jutarnjem programu na televiziji Prva.

RepublikaFoto: www.instagram.com/zzeljko
Neće da joj muž šefuje... Jovana i Željko

I pored toga što su mnogi očekivali da će ona biti jedna od vodećih ljudi na nekom od tri kablovska kanala koje pokreće njen suprug Željko Joksimović, voditeljka je odlučila da ne menja kompaniju za koju radi.

Izgleda da je iskusna novinarka dobro razmislila i kalkulisala pre nego što je donela konačnu odluku. Prema pisanjima medija, Jovana jeste ozbiljno razmatrala mogućnost da preuzme vođenje i uređivanje nove TV stanice u vlasništvu njenog muža, od čega je odustala isključivo iz privatnih razloga.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ostaje sa Srđanom na Prvoj... Predojević i Joksimovićka

- Sa svojim iskustvom na televiziji, koja traje skoro 20 godina, ona bi zasigurno mogla dobro da uređuje program. Već je to radila i pokazala se uspešna u tome, s tim da je uređivala samo segment jutarnjeg programa. Kada je Željko doneo odluku da pokrene tri televizijska kanala, logično je da se prvo posavetovao s njom i da mu je ona bila prvi izbor za rukovodeće mesto. O tome su dugo pričali i razmatrali sve opcije, sve donedavno - kaže izvor blizak voditeljki.

Osim važećeg ugovora koji ima sa TV Prva, na Jovaninu odluku da ostane u tandemu s Predojevićem uticalo je i to što joj vođenje jutarnjeg ostavlja dovoljno vremena da se posveti deci.

- Željko i Jovana su se saglasili oko toga da bi ipak teško bilo izvodljivo da ona provodi 15 i više sati posvećena televiziji, jer oni imaju troje dece koja su još mala. Na Prvoj, kao voditeljka jutarnjeg, ona ima znatno manje obaveza i uz pomoć dobre organizacije uspeva da se brine o Kosti, Srni i Ani. Posle radnog vremena, Jovana ima na raspolaganju celo popodne i veče da bude sa decom, što njoj dosta znači, dok tako ne bi bilo kada bi bila glavni urednik Željkove televizije - zaključio je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Od ponedeljka 19.avgusta, družimo se radnim danima od 6:55 na Prvoj #gotovoleto #jutrosajovanomisrdjanom

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Aug 13, 2019 at 9:07am PDT

A da se definitivno vraćaju na Prvu potvrdili su i Jovana i Srđan objavom na svojim profilima na instagramu:

- Od ponedeljka 19. avgusta, družimo se radnim danima od 6:55 na Prvoj - napisala je Jovana i dodala da je leto završeno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

15.08.2019 12:18

Gde ima vatre ima i dima.Videće mo.