Prodao dupleks: Marinko Rokvić sada živi u vili s bazenom!

Autor: Stars

Zabava

15.08.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marinko Rokvić pametno je ulagao svih ovih godina i novac od nastupa trošio na nekretnine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Prodao stan, kupio kuću... Marinko Rokvić

Pevač sada živi na Banovom Brdu u Diplomatskom naselju sa suprugom Slavicom, a nekada je imao stan na Novom Beogradu. Osim ove nekretnine, Rokvić ima i kuću u Crnoj Gori. 

RepublikaFoto: instagram.com/rokvic.slavica
Sa suprugom Slavicom živi u kući s bazenom...

Rokvićeve sadašnje komšije tvrde da je dobar sused koji ujutru ustaje rano i vežba u prirodi:

- Marinka često viđam ovde na Košutnjaku, stalno trenira i trči ujutro kad ustane. Ponaša se sasvim uobičajeno, jednom smo čak i popričali opušteno. Ljubazan je čovek - rekla je jedna gospođa koja živi u blizini Rokvićeve kuće. 

Rokvići, kao i njihove komšije, poseduju dvorište na dva nivoa. U donjem se nalazi bazen, dok je u gornjem garnitura za sedenje. Iz dvorišta se izlazi pravo na terene za trčanje, kao i ogroman prostor u kojem su postavljeni golovi za fudbal. Kako se ranije pisalo, ova luksuzna kuća Marinka je koštala 200.000 evra, što nas ne čudi s obzirom na to da se nalazi na dobroj lokaciji. Pre toga porodica Rokvić živela je u dupleksu na Novom Beogradu, koji su prodali i kupili dva manja stana u tom delu grada.

Foto: youtube.com/Smokvin List
Svakog jutra trenira... Marinko

- Reč je o stanu velike kvadrature, pa mu je trebalo nekoliko meseci da pronađe kupca. Kad ga je konačno našao, sinovima Nikoli i Marku kupio je nekretnine koje su oni odabrali, a za suprugu i sebe je pazario kuću u Diplomatskom naselju. Sviđa mu se kraj u kojem sada živi, posebno jer mu je sve u blizini. Do centra grada stiže za desetak minuta, a isto toliko mu je potrebno i do Novog Beograda, gde mu žive sinovi - rekao je tada izvor blizak pevaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vitez

15.08.2019 17:25

Prodao duplek koji je nazidao devedesetih bez dozvole