Marihuana treba da se legalizuje! Edita bez dlake na jeziku o drogi i prostituciji!

Autor: Alo.rs

Zabava

15.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Edita Aradinović progovorila je o zabranjenim temama.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović

Gejevi i deca

Što se tiče gej brakova, svako treba da živi onako kako želi. Niko nema pravo da određuje ko će koga da voli i ko će s kim i na koji način da bude. Kada je reč o usvajanju dece, o toj temi ne znam šta da kažem jer je složena i zahteva kompleksnije razmišljanje.

Lake droge

Nemam ništa protiv marihuane, ni u medicinske svrhe, ni u svrhe opuštanja. Godinama se marihuana spominje uz medicinu i bar s tog aspekta treba da se legalizuje. Ako je to jedina opcija da ljudima bude lakše u toku lečenja ili im ukazuje priliku da se izleče, zašto da ne bude legalna?

Prostitucija

Prostitucija postoji oduvek jer je to najstariji zanat na svetu. Svako ima pravo na izbor, svidelo se to nama to ili ne. Postoje zemlje u kojima je to potpuno normalna stvar. Nemam ideju kako bi legalizacija prostitucije funkcionisala u Srbiji, ali vidim da u evropskim zemljama porez od prostitucije doprinosi budžetu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nema ništa protiv korišćenja lakih droga

Razvod

Pre dve-tri decenije bilo je sramota razvesti se, a danas je to ljudima kao „dobar dan“. Nema nikakve sramote u tome. Zašto bi bila sramota naći nekog ko ti se učini kao prava osoba i otići od njega onda kada to više nije? Nema razloga da neko zbog osude okoline ne sluša svoja osećanja, zanemari svoje zadovoljstvo i baci godine kako bi opstao u nečemu što ga ne čini srećnim i zadovoljnim.

Abortus

Ako ženi nije problem da abortira, onda niko nema pravo da je spreči u toj odluci. Ali, o tome treba na vreme da se razmišlja, pa ako parovi ne žele decu, imaju mnogo opcija kako da se zaštite od neželjene trudnoće.

Se*s na eks

Se*s na jednu noć je stvar izbora. Vodim se time da niko nema prava da se meša drugima u izbore, odluke i intimu. Ukoliko neko nema stalnog partnera i u tome nalazi zadovoljstvo, zašto da ne?

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Eutanazija

To je teško pitanje i nikada nisam dublje razmišljala o tome, ali sigurno je da o takvim stvarima treba razgovarati na najvišem nivou.

Psihijatar

Što se mene tiče, ukoliko bih imala problema koje ne mogu da rešim, ne bi mi bio problem da razgovaram sa stručnim licem. To je, prema mom mišljenju, sasvim normalna stvar. Verujem da se većina problema može rešiti i razgovorom sa najbližima, samo ljudi nedovoljno razgovaraju jedni sa drugima. Odlazak psihijatru nije sramota, pošto on može da pomogne onima kojima je pomoć potrebna.

Život posle smrti

Verujem u Boga. Svakome od nas kroz glavu prolaze pitanja povezana sa životom posle smrti i svi se ponekad pitamo šta će biti s nama na kraju. Naravno, niko ne zna odgovor i zato je važno da u životu za koji znamo budemo što bolji i ostavimo što svetliji trag.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mimi

15.08.2019 05:12

Ona je zvezda? Zvezda zato što je nekoliko puta gostovala u Amidži šou. Njen glas je uvek bio hrapav i "bolestan".

zeki

15.08.2019 07:24

Marihuana je legalizovana ya medicinske svrhe u Hrvatskoj i Makedoniji. Zasto se kod nas odugovlaci?

Stršljen

15.08.2019 08:04

Normalno sve treba legalizovati da lakše možete orgijati pod velom plaćanja poreza državi,za koji sumnjam da uredno plaćate vi iz te branše "umetnosti".