Kitićeva išla na remont kod plastičara: Elena ponovo uvećala grudi!

Autor:

Zabava

15.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka folk pevača Mileta Kitića Elena Kitić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je u prvom planu njeno bujno poprsje, koje je jači pol odmah ishvalio! Iako mlada reperka često na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije, sada mnogi komentarišu da se podvrgla plastičnoj operaciji, s obzirom na to da joj grudi izgledaju mnogo veće.

RepublikaFoto: instagram.com/elenakitic
Elena Kitić

Sudeći po fotografijama, poprsje mlade pevačice je vidno veće iako je poznato da se već sa 18 godina podvrgla estetskoj operaciji uvećanja grudi. Mišljenje fanova je podeljeno jer, dok jedni govore da je sigurno ponovo otišla na remont, drugi kažu da se samo poigrala sa fotošopom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bday boat trip

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on Aug 13, 2019 at 5:14am PDT

Elena ovih dana vrele fotografije svakodnevno objavljuje na Instagramu jer trenutno uživa na Hvaru sa svojim roditeljima, a kako je navela, tamo je odlučila da proslavi rođendan. Marta i Mile su se kao i uvek trudili da svojoj mezimici ispune svaku želju, pa su svi zajedno otišli da se baškare pored mora, daleko od vrelog Beograda.

 Reperka je na Hvar za rođendan otputovala sa roditeljima Miletom i Martom

Inače, Kitićkina nova pesma "Zabranjujem" već je dostigla blizu dva miliona pregleda na Jutjub kanalu za vrlo kratko vreme, a atraktivna crnka je zahvalila svojim fanovima putem društvenih mreža na ostvarenom uspehu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

15.08.2019 08:06

E tata,tata Mile kad joj nisi uvećao mozak na vreme,sad skrnavi telo.

Odgovori 10 0
ana

15.08.2019 15:12

Za ovo je majka kriva. Nemojte tatu za sve optuzivati,