Gde ćeš biciklom na Rusiju Lukase: Karleuša žestoko odbrusila Aci na prozivke, javno mu zapretila!

Autor:

Zabava

14.08.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša iz čista mira je napala Dragoslava Ilića koji je iz Madrida došao da u svojoj domovini sa porodicom i prijateljima proslavi rođendan i preko društvene mreže instagram započela estradni rat sa kolegom Acom Lukasom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/Zvezde Granda
Aca i Karleuša

Naime, Lukasu su zasmetali njeni komentari povodom biznismena koji je u Srbiji slavio rođendan a čijem slavlju je i sam Aca prisustvoao pa je odgovorio Jeleni na karjnje brutalan način. 

Nije prošlo mnogo do Karleušine reakcije na Lukasovu objavu pa mu je odmah odgovorila. Karleuša mu je stavila do znanja da je trebalo da je pozove i kaže joj sve što misli ako se pronašao u njenoj objavi a ne da je proziva preko Instagrama i da zbog toga očekuje njegovo izvinjenje. 

- Odakle ti ideja, druže, da mi se obraćaš  preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zabolelo (?!). Ili si morao javno da dolažeš lojalnost za par litara te nafte iz Venecuele na koju ti radiš. Ko tebe dira?! J*bem ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš. Nakrodileri i te k*rve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći pravu istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezervoar. Ali tvoj izbor. Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka Dželjena Režepova da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gde ćeš bre biciklom na Rusiku. Očekujem kao i uvek tvoje izvinjenje i da ti ovako nešto više nikada nije palo na pamet. A i vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči. PS (Saberi se Aco. Ovo ti sad ozbiljno kažem) - napisala je Jelena na Instagramu.  

Foto: instagram.com/karleusastar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading