Jelena Rozga i Toni Cetinski vas pozivaju na Music Week festival na Ušću!

Autor:

Zabava

14.08.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo letnje beogradsko izdanje festivala Music Week stiže uskoro! Nakon Beer Festa, od 23. do 25. avgusta, na istom mestu – na Ušću, ljubitelji popularne muzike imaće priliku da uživaju u nastupima više od 15 najvećih domaćih i regionalnih zvezda, i to – besplatno!

RepublikaFoto: Promo
Music Week Festival

Potrebno je samo da skinu besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp koja će služiti kao propusnica.
Među zvezdama koje otvaraju Music Week 23. avgusta je Jelena Rozga, koja je svojim fanovima poslala specijalni poziv.

U petak, 23. avgusta, nastupaju i Dragana Mirković, Saša Kovačević, Dženan Lončarević i Toni Cetinski, koji je u svojoj video poruci pozvao Beograđane i goste Beograda da se još jednom fenomenalno provedu u srpskoj prestonici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belgrade Music Week (@musicweekfestival) on Aug 10, 2019 at 2:50am PDT

Dan kasnije, subota 24. avgust, rezervisan je za nastupe Harija Mata Harija, Nine Badrić, Lepe Brene, Ace Lukasa i Darka Lazića.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belgrade Music Week (@musicweekfestival) on Aug 13, 2019 at 5:03am PDT

Za  posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zoni. ALL YOU CAN DRINK VIP PASS omogućava  neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP-u, a može se nabaviti po promotivnoj ceni od 2500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading