"Ovog puta si preterala": Karleuša brutalno uvredila Dragoslava Ilića i Cecu, Lukas joj očitao lekciju za sva vremena!

Autor:

Zabava

14.08.2019

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša juče je na Instagramu brutalno je oplela po Dragoslava Ilića, koji je proslavio svoj rođendan, a u njegovu odbranu je stao Aca Lukas, koji je očitao lekciju "maloj od skandala".

RepublikaFoto: google.rs/printscreen
Jelena i Aca u klinču

Karleuša je putem instagramu potkačila i folk divu Cecu Ražnatović, koja je sinoć prisustvovala Ilčićevom drugom slavlju.

Acino i Karleušino priajteljstvo godinama je "idi mi-dođi mi", ali Lukas nije želeo Jeleni da toleriše još jedan propust, te joj je putem Instagrama poručio da je preterala.

Foto: youtube.com/printscreen
Aca Lukas

- Ne znam zašto se neke “persone” bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana“! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena trgovca naftom koja koliko ja znam nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin! Kada te branim znam zašto to radim! A ti bi trebala da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće ničim izazvana praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni - Aca Lukas - napisao je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
kiza48

14.08.2019 08:27

Treba svi da je tuze za uvrede. Da bude osudjena uslovno na neku godinu, da bi se smirila, ili da ide u zatvor.

Odgovori 15 0
Veki

14.08.2019 12:27

Sve bolje pevaju od nje. Zato ih sve mrzi. Samo Anabela i Luna ne pevaju bolje od JK.

Odgovori 10 0