Africi presela nasilnička vožnja: Sandra divljala 244 kilometra na sat, policija je kaznila!

Autor: I.R.

Zabava

14.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika u društvu menadžera i dečka Aleksandra Moskovljevića Mikiše divljala je na auto-putu u Beogradu, i to brzinom 244 km na čas.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sandra Afrika

Da stvar bude još gora, njih dvoje su u prisustvu zajedničkog prijatelja sve to snimili i objavili na društvenoj mreži Instagram, gde su se i pohvalili da su dobro prošli kada ih je policija presrela, pošto su samo dobili kaznu, a izbegli su zatvor.

Takođe, oni su objavili i prepisku sa prijateljem gde su mu poslali fotografiju policajca koji im piše kaznu, na šta im je prijatelj odgovorio da su dobro prošli i da se čudi kako im kontrola letenja nije napisala kaznu. Onu su mu onda rekli da su mogli proći mnogo gore i da su zadovoljni ishodom, budući da su svesni koliko su brzo vozili.

Za nasilničku vožnju se dobija od 30 do 60 dana zatvora, kazna od 150.000 dinara i devet meseci zabrana

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, za ovako brzu vožnju sledi ozbiljna kazna, posebno što je dozvoljeno ograničenje 130 km na čas, a on su išli čak 110 km na čas od dozvoljenog. Mi smo stupili u kontakt sa nadležnima i oni su nam predočili koju kaznu zakon predviđa za prekoračenje više od 100 km na čas.

Foto: instagram.com/printscreen
Brza vožnja

- Takva vožnja spada u nasilničke vožnje i za nju sledi zatvor od 30 do 60 dana. Zatim novčana kazna od 150.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja vozilom. Što znači da se za takvu kaznu mora ići u zatvor - rekao nam je stručni izvor.

Foto: instagram.com/printscreen
Policajac Sandri i menadžeru piše kaznu

Podsećamo da je Sandra pre mesec dana stavila tačku na vezu sa Vladimirom Volkovim i vratila se bivšem dečku Mikiši. Afrika je obnovila ljubavnu vezu sa svojim menadžerom, sa kojim je bila deceniju u vezi pre nego što se smuvala sa Vladimirom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoran

14.08.2019 06:07

Bruka,zakon važi samo za običan narod. Povlašćeni se čak bahato hvale svojim nedelima!

Stršljen

14.08.2019 07:29

Dokaz da je ovo slepačka država,jer to je neka pištoljara, afrika,pa neka vozi u africi,tamo joj je mesto.Sramota.