Nije joj bilo suđeno: Brenina sestra je prva u porodici počela da se bavi pevanjem, a evo gde je i kako živi danas!

Autor: Blic.rs

Zabava

13.08.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena jedna je od najpopularnijih pevačica u regionu, a malo ko zna da su njenim stopama mogli da pođu i brat Faruk i sestra Faketa.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lepa Brena
Lepa Brena

Muzička zvezda Lepa Brena, rođena kao Fahreta Jahić, došla je na svet kao treće dete, nakon brata Faruka i sestre Fakete.

Faketa danas ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi, a baš poput sestre, gaju veliku ljubav prema muzici.

Faruk je zablistao u emisiji Nikad nije kasno, a Faketa se retko pojavljuje u javnosti, budući da živi na drugom kontinentu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jun 2, 2019 at 8:16pm PDT

 

Ono što je posebno interesantno je to da, iako su i Faruk i Faketa bili izuzetno nadareni za pevanje, nijedno od njih dvoje nije pošlo sestrinim stopama i latilo se mikrofona.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - izjavila je Brena pre nekoliko godina za jedan domaći magazin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading