(FOTO) Aleksandru Prijović brutalno ispljuvali fanovi serije "Ubice mog oca": Ne kvarite seriju glupavim pevaljkama!

Autor:

Zabava

13.08.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović, kao što je prethodno najavljivano, pojaviće se u dve epizode u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca" u ulozi pevačice Mile.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandra Prijović...

Ljubitelji krimi-priče s Vukom Kostićem u glavnoj ulozi izrazili su nezadovoljstvo jer je pevačica dobila manju ulogu u četvrtoj sezoni, čije je snimanje u toku. Razočarali su se u producente zbog odabira "Grandove" zvezde jer smatraju da ona nije kalibar za glumu. 

Komentari koje su fanovi ostavljali na zvaničnom Instagram profilu serije su prilično surovi, podrugljivi i razočaravajući, a bio je svega jedan pozitivan stav o angažmanu Brenine snajke u "Ubicama".

Prija se još nije ni pojavila kao glumica na malim ekranima, a već je dočekana na nož i izazvala je grube utiske publike.

Nakon što je objavljena Prijina izjava o seriji, počeli su da se nižu negativni komentari.

Foto: instagram.com/ubice_mog_oca

- A vala i vi svakog ubacujete u tu seriju! Obožavam seriju. Ali ovu personu nije trebalo da ubacite - razočarani su gledaoci.

Bilo je i onih koji su podsetili da Srbija ima talentovane mlade glumce bez posla:

- Ljudi, ajmo malo ozbiljnosti. Verovatno toliko mladog glumačkog kadra čeka na ovaj poziv, dakle iz ove branše. Neka svako radi svoj posao. Nije glumila još od osnovne škole, pa kakva je ovo sprdnja. Ovo nije tezga, već ozbiljan posao za koji se ljudi školuju. Da peva neku numeru, pa i ajde, ovako neviđena glupost.

Foto: instagram.com/ubice_mog_oca

Jedan od fanova serije poručio je da ništa gore nije moglo da zadesi "Ubice":

- Us*ali ste seriju s njenom ulogom, zar nema nijedna druga glumica nego se estrada svuda meša! Ne kvarite seriju nekim glupavim likovima i pevaljkama. Može da glumi nekog fikusa u ćošku. Brate, bolje da ste nekoga sa ulice pokupili i ubacili u seriju. Želim da verujem da je ovo sve sprdnja.

Foto: instagram.com/ubice_mog_oca

Aleksandra u seriji neće glumiti sebe, već pevačicu Milu. Partnerka na setu joj je glumica Milena Vasić, koja se vraća u seriju kao pevačica Biba, a prve scene snimane su u Zemunu. Na setu se pojavio i glumac Bane Tomašević, koji igra kriminalca i s njim je Prijovićka imala priliku da sarađuje.

Foto: instagram.com/ubice_mog_oca

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading