Bivši dečko Zvezde Granda objavio je snimak kako ga oralno zadovoljava: Evo kako posle 12 godina izgleda Sanja Stojanović!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zabava

12.08.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Stojanović bila je učesnica treće sezone "Zvezda Granda" i došla je skoro do same završnice tog šoua. Posle toga, bila je i u rijalitiju "Farma". Njeno ime su pratili brojni skandali, posebno kada je isplivao njen kućni video, kako oralno zadovoljava svog tadašnjeg dečka.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Sanja Stojanović...

Međutim, ona ipak nije odustala od svega i nakon nekoliko godina pauze, želi ponovo da se vrati na muzičku scenu. Ona je sada otkrila da će uskoro predstaviti pesmu koja nosi naziv "Zapaljiva".

 

 

– Kajem se što sam se povukla sa estrade u trenucima svoje velike popularnosti i tu grešku ispravljam u bliskoj budućnosti – rekla je Sanja, a na svojoj Fejsbuk stranici je novi singl najavila uz izazovnu fotografiju - razgolitila se na plaži i u prvi plan izbacila zadnjicu.

 

 

Da podsetimo, Sanja se povukla sa estrade zbog toga što je želela da se posveti porodici. Ona se udala, a danas ima dvoje dece. Ćerku Anastasiju i sina Ognjena. Ćerka joj ima 12, a sin šest godina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading