Zorana odbila ruskog milionera: Odakle mu pravo da mi nudi jahte i nakit, nisam mu ja one iz "Zadruge"!

Autor:

Zabava

12.08.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Pinkovih zvezda" i bivša zadrugarka iza sebe ima teško detinjstvo, a nakon što ju je otac napustio odrasla je uz puno ljubavi majke i svoje dve sestre i dva brata.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana Stefanov

Zorana Stefanov je imala šest godina kada je otac Dejan napustio njenu majku Žaklinu, četvoro braće i sestara i nju, i otišao u inostranstvo.

Kako je Zoranina majka ostala da se sama stara o petoro male dece, mlada pevačica ne skriva da su nekada živeli u oskudici, te da su imali pomoć i podršku od Zoranine bake i dede po majci, koji su bili tu kad god da zatreba.

Pevačica o ocu retko priča, a nedavno se rasplakala pred kamerama:

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Zorana Stefanov

- To je jedan čovek koji meni nije potreban u životu. Kada me neko pita o mojoj porodici, spomenem svoju majku, braću i sestre - rekla je ona kroz suze svojevremeno u emisiji "Zadruga - narod pita".

Inače, nakon uspeha u karijeri mediji su saznali da se Zorana svidela ruskom biznismenu, a ona je to i potvrdila.

- Dobila sam poruku na duštvenim mrežama od ruskog biznismena. On je želeo da mi pošalje nakit, garderobu na kućnu adresu... Želeo je i jahtu da mi pokloni samo da dođem kod njega na nekoliko dana. To je inače naš čovek koji već godinama živi u Rusiji. Ja nisam želela da zalazim dublje u te razgovore i naravno da sam ga odbila. Svojim učešćem u "Zadruzi" pokazala sam da nisam jedna od takvih devojaka, i stvarno ne znam odakle je nekome palo na pamet da mi tako nešto predloži - priznala je Zorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
katana

12.08.2019 12:42

Bas si se pokazala sa Djeksonom. Mislila si da se ne vidi sta ste radili.