Ne bih da nekoga počupam i našamaram: Gocu pitali za ovo, ona žestoko odbrusila!

Autor:

Zabava

10.08.2019

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan poznata je kao veoma temperamenta osoba, ali je do sada uvek kontrolisala svoje reči i ponašanje. Iako je do sada na pomisao da nekoga prebije nisu dovodila ni pitanja o bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, postoji tema koja još više uznemirava pevačicu.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

Tržanovu su novinari pitali za posećivanje nudističkih plaža, a ona je imala žestok odgovor:

- Bila sam oduvek ljubitelj nudističkih plaža, ali nažalost nudizam u zemlji Srbiji, odnosno u Crnoj Gori odavno više nije zaštićen i mnoge moje kolege tamo više ne mogu slobodno da uživaju. Ja ne znam kako ljudima objasniti da nije nepristojno što ste ih slikali na nudističkoj plaži gole, nepristojno je to što ste došli da ih slikate i nepristojno je da budeš obučen, jer ja kada sam išla na nudističku plažu, postoji čuvar koji je obučen i dolazi da opominje i kaže “Skinite se jer ne smete da budete obučeni ovde”. Tako da je stvar u tome da ne bih rizikovala da ulazim u konflikt, da nekome slomim aparat, da nekog počupam ili prebijem što je došao da me slika negde gde nema pravo to da radi. Tako da se za nudizam čuvam samo negde kada sam van granica naše zemlje i gde nema naših ljudi - izjavila je Goca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Neće da šamara...

O suđenju sa bivšim supugom Ivanom Marinkovićem nije želela da priča.

- Nema šta ja tu da komentarišem, to su pravne stvari i to ja ne pričam za medije, ne dolazi u obzir - kratka je bila pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading