Nećemo Lepu Brenu, hoćemo škole i bolnice: Vranjanci potpisuju peticiju protiv folk pevačice!

Autor:

Zabava

11.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Lepa Brena trebalo bi da nastupi na "Danima Vranja" koji će se održati od 22. do 25. avgusta, ali je na ovoj manifestaciji mnogi građani ne žele.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Lepa Brena

O tome koliko su Vranjanci protiv Brene svedoči i peticija koju su pokrenuli građani kako bi grad umesto Breni platio renoviranje toaleta u školama i bolnicama.

RepublikaFoto: Republika
Izgleda da u Vranju neće zapevati...Brena

Građani Vranja, očigledno, su saznali koliko je pevačica tražila za nastup i šokirani njenom cenom došli do zaključka da svoj novac žele da ulože u nešto drugo, pokrenuli su peticiju u kojoj od čelnika grada zahtevaju sledeće:

- Da se povodom manifestacije "Dani Vranja" ne dovodi Lepa Brena i svi ostali pevači koji  imaju visoke zahteve i cene, već da se uloži u bolnice, škole i naš grad.  Dok su školski i bolnički toaleti u haosu, a uslovi u bolnicama na minimalnom nivou, Lepu Brenu možemo slušati i na radiju. Pozivam i ostale gradove da se uključe u akciju, i pomognu da novac ovog grada bude uložen u korisne i vredne stvari - navodi se, između ostalog, u peticiji. 

Foto: facebook.com
Peticiju potpisalo 55 građana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Beograđanin

11.08.2019 05:18

Tako je. Dosta plaćanja pevačima.. nerazumne cifre. Neka se pozovu lokalni bendovi da uvesele narod a te OGROMNE pare uložite u škole i vrtićie . Dosta više brena..cajki i Luna.. svaka šuša sada peva. A i one istrošene.

Odgovori 16 0
Lol

11.08.2019 06:27

Pametno Vranje!!! Svaka čast. Socijalna politika treba da je na visokom mestu proriteta u državi. A estrada neka zarađuje kod naših ljudi u inostranstvu, a ne da iscrpljuje jadan narod u Srbiji.

Odgovori 18 0
Milano

11.08.2019 06:37

BRAVO VRANJANCI!

Odgovori 17 0
Stršljen

11.08.2019 07:18

Kad bi se tako svi ponašali po Srbiji kao vranjanci,ne samo prema njoj nego i prema svim lovatorima muzike,da im se smanji bogaćenje a s time bahatost,glamuroznost,uživanje po destinacijama,prostitucija,šmrkanja na račun naroda jer pitanje je kako i da li plaćaju adekvatno porez državi i to pitanje niko od političara ne postavlja.A gospoda muzičaru,pevači bez najmanje 30.000€ neće da nastupi.Bravo vranjanci.

Odgovori 17 0