Grupa na okupu, bez Zane Nimani

Zabava

11.09.2017

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa "Zana" ponovo se okupila kako bi snimili spot za rimejk pesmu "Dodirni mi kolena", koja je nastala 1979. godine, koju u originalu izvodi Zana Nimani, po čijem je imenu i nazvana grupa.

Foto: Al Hamed Production
Grupa Zana ponovo na okupu

 Prva pevačica nakon Zane, bila je Nataša Gajović koja se posle tačno 30 godina vratila u Srbiju gde je sa aktuelnom pevačicom ove grupe Jelenom Živanović, snimila ovaj legendarni hit. Uz njih dve takođe je u čitav projekat uključen i Žika Živanović, frontmen grupe. Premijera spota očekuje se uskoro kao najava novog albuma grupe "Zana".

Podsećamo, Grupu "Zana" osnovali su Zoran Živanović Žika, Radovan Jovičević i Zana Nimani 1979. godine, a svojim autorskim tekstovima proslavila ih je Marina Tucaković koja im je pisala većinu tekstova i koja je insistirala da se grupa nazove po pevačici. Zana je 1985. godine napustila grupu, i otišla za Kanadu, gde i danas uspešno bavi finasijskim poslovima.

 

Pogledajte originalnu verziju pesme "Dodirni mi kolena":

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading