Goca Tržan o nudizmu: Sunčam se gola samo u inostranstvu!

Autor:

Zabava

09.08.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan priznala je da je ljubitelj nudističkih plaža, te da vrlo rado voli da letuje kao nudista, ali ne na našim prostorima. Kako je navela, zbog prisutnosti medija u Srbiji i Crnoj Gori i paparaca koji su njoj i njenim kolegama za petama, ne usuđuje se da na plaži uživa gola, već to čini samo na dalekim destinacijama.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Goca Tržan...

- Bila sam oduvek ljubitelj nudističkih plaža, ali nažalost, nudizam u zemlji Srbiji, odnosno u Crnoj Gori, odavno više nije zaštićen i mnoge moje kolege tamo više ne mogu slobodno da uživaju. Tako da je stvar u tome da ne bih rizikovala da ulazim u konflikt, da nekome slomim aparat, da nekog počupam ili prebijem što je došao da me slika negde gde nema pravo to da radi. Tako da se za nudizam čuvam samo negde kada sam van granica naše zemlje i gde nema naših ljudi - iskrena je Goca za Pink.rs.

Pop zvezda bila je deo popularnog sastava Tap 011, koji je žario i palio devedesetih, a s vremena na vreme ova muzička grupa stane pred publiku, što će i sada uraditi.

- Da, 18. avgusta nastupamo na Bir festu u punom, prvom i jedinom, originalnom sastavu. Vidimo se u 21.45, Tap 011, rokamo na bini sa živim bendom. Bir fest je ogromna bina, čini mi se da okuplja neke ljude koji se sećaju tih vremena na neki drugi način, na način naše grupe, jer mi smo realno u to vreme bili zaista drugačiji - zaključila je Tržanova. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kokan

10.08.2019 10:18

Da li Goca zeli rijaliti bebu?