Sad je smršala bez fotošopa: Ana Nikolić konačno pokazala kako izgleda!

Autor:

Zabava

08.08.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme trpela je čak i uvrede zbog svoje kilaže, a pevačica je uprkos svemu, bila uporna u tome da smrša.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Uporna... Ana Nikolić

Iako je u par navrata Ana fotošopirala svoje fotografije, zbog čega je trpela još glasnije kritike, ovoga puta je odlučila da stvarno pokaže svoje telo i otkrije koliko je smršala.

Nikolićeva je objavila fotografije bez fotošopa i raspametila sve budući da se jasno vidi da je mnogo smršala i da svoju liniju dovodi do savršenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najjaci ostaju...I KAD SE GUBI!IDEMOOOO BREEEE...??‍♀️?️‍♂️?

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Aug 8, 2019 at 1:20am PDT

- Najjači ostaju...I kad se gubi! Idemo bre - napisala je pevačica u opisu fototografije, a onda su usledili komentari podrške: "Bravo", "Uvek si bila broj 1", "Svaka čast".

Ana koja se ugojila tokom trudnoće i od tada nije mogla da smrša, bila je na meti prozivki i poređenja sa nekadašnjom linjom. Međutim, upornim treninzima, Ana je uspela da smanji kilažu pa bi mnogi uskoro mogli opet da uporede njen sadašnji izgled sa nekadašnjim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anita

08.08.2019 11:06

Da se slikala iz profila video bi se ogroman stomak.

Odgovori 10 0