Darko na teškim mukama, mora hitno na operaciju: Pući će mi kuk!

Autor: Informer

Zabava

08.08.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić prošlog okotobra doživeo je strašnu saobraćajnu nezgodu koju je preživeo samo pukom srećom i posvećenošću lekara.

RepublikaFoto: Republika.rs/D. LUKIĆ
Ima ozbiljne zdravstvene probleme... Darko Lazić

Tokom boravka u bolnici gde se borio za život, Laziću je otkazivao bubreg, imao je vodu u plućima, operisana mu je butina, ali i ugrađen veštački kuk.

A ono što mu je sada najveća smetnja jeste ogroman višak klilograma koje pevač pod hitno mora da izgubi kako mu ne bi pukao veštački kuk:

- Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u poslednje vreme ne smem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i pre nezgode, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim - rekao je Darko.

Foto: instagram.com/new_mee911
Smanjuje želudac... Darko

On je zbog ovog problema rešio da se podvrgne operaciji smanjenja želuca.

- Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož - naveo je Lazić i dodao da njegovoj verenici Marini Gagić ne smeta njegov višak kilograma:

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Ne ide pod nož zbog nje... Marina i Darko

- Da Marini smeta da bude sa debelim muškarcem, ne bi se ni smuvala sa mnom! Nikada nisam imao pločice na stomaku ni izvajano telo. To mi nije cilj ni sada, već samo želim da smršam zbog zdravlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Avram

08.08.2019 09:27

Najviše kalorija on dobija preko alkoholnih pića. Tu ne pomaže smanjenje želuca.

Vasko

08.08.2019 12:53

Sad kuka za kuk. A nije slušao nikoga.

Cica

08.08.2019 15:01

Nije problem u zelucu, vec u glavi! Otac dvoje dece, kako da brines o njima, kad ne mozes ni o sebi?