Ovo je prava istina: Evo kako su Dejan i Saša izgubili vid!

Autor:

Zabava

06.08.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povremeno i nekada mogu se čuti pitanja u domaćim medijima voditelja upućena sagovorniku o kome, kako se čini, ne znaju ama baš ništa, što će reći da su vrlo slabo upućeni u život sagovornika, kao i u proske njegove karijere.

RepublikaFoto: youtube.com
Saša i Dejan

Mnogi misle da su pevači rođeni slepi, ali to nije tako. Sve se dogodilo u bolnici nakon njihovog rođenja.

Braća pevači koji su se zasluženo probili na estradi i njihova imena su svima jako poznata Dejan i Saša Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu. Iz neutvrđenih razloga, obe bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslepele.

RepublikaFoto: youtube.com/Sasa Matic
Saša Matić

Često u medijama se postavljaju pitanja o tome. Jedan TV voditelj pita Sašu Matića za njegovog brata blizanca Dejana:

Da li je istina da zbog njega ne želi da operiše oči, iako zna da bi posle toga progledao, jer, kako je naveo, to kod Saše nije slučaj. Ali na sve to je dobio odgovor da o tome nema govora. Očito je da voditelj nije bio dovoljno informisan o životnoj priči braće Matić koja je vrlo tužna.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Dejan Matić

Njih dvojica, dva mala brata blizanca su bili u inkubatoru te je tada nepažnja medicinske sestre rezultirala njihovom slepilom, a bebe su rođene normalne sa izvanrednim vidom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading