Meni je nje žao: Karleuša joj popljuvala pesmu, a Edita Aradinović joj brutalno odgovorila!

Autor:

Zabava

07.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša poznata je po tome da voli da iskaže svoj stav o društvenim temama, svojim kolegama i stanju na estradi na društvenim mrežama, međutim, ovog puta odlučila je da proziva mladu koleginicu.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Edita Aradinović

JK je sasula salvu uvreda na račun pevačice Edite Aradinović zbog njenog novog singla "Životinje" jer u istom, po njenom mišljenju, propagira narkotike.

Naime, Jelena, koja se nekada prepucavala samo sa najvećim zvezdama srpske estradne scene, kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Dara Bubamara i Seka Aleksić, sada je odlučila da pljuje mlade kolege na početku karijere jer joj se ne dopada njihov muzički pravac. Ovog puta na tapetu je bila Edita, a Jelena je objavila poduži tekst na Fejsbuku u kojem nije pomenula ime mlade pevačice, ali je bez sumnje u pitanju ona jer je navela stih iz njene pesme.

Kako je Karleuša navela, čula je numeru, a nije znala o kojoj pevačici je reč, ali je to nije sprečilo da iznese svoje mišljenje.

Jelena: Reč je o trećerazrednim seljacima i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu. Iskreno da vam kažem, popizdela sam. Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip-hop izvođača uzelo maha zarad jeftinog senzacionalizma - započela je Jelena svoje izlaganje.

- Inače, važim za liberalnu ženu širokih shvatanja, ali na serviranje narkotika mladima kao nečeg kul i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno i burno. Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi, poručujem da se kul face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru. Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč - objasnila je JK i obrazložila ko koristi narkotike.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga i svesti. Drogira se bagra! Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima, koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani - oštra je bila pevačica, koja je za kraj poručila:

- Stop drogama, stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla. Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe kao olakšavanje muka pacijentima koji boluju od kancera u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa "Miligramom". Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično.

Inače, Karleuša se iz nepoznatog razloga pokajala zbog toga što je objavila ovaj tekst, te je nakon pola sata uklonila objavu sa svog Fejsbuk profila. Nakon toga samo je objavila znak koji poručuje stop drogama i time završila priču o Editi.

Kontaktirali smo sa Editinim menadžerom Sašom Vasićem, koji je u pevačicino ime samo kratko poručio:

- Edita nema komentar na to što je Karleuša napisala - rekao je Vasić, međutim, Edita je nešto kasnije odlučila da ipak kaže šta misli o Karleušinom gestu.

- Ne petljam se u takve stvari. Meni je Karleuše iskreno žao - rekla je Edita za Srpski telegraf.

TEKST EDITINE PESME

Volim ovo stanje, hvatam ubrzanje,
Zmajevi u glavi, nula pokajanje,
Dečko, prsle su mi oči, dečko...
Podiže me sve to što mi radiš sad,
Ti nisi s ovog sveta,
Moj si tajni grad, moj geto, moje drogirano leto.
U meni blokator za ljubav noćas puk'o je,
I možeš da mi radiš, da mi radiš sve,
I da me pustiš sa 200 metara visine.
A meni dobro je...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Andro

07.08.2019 10:03

JK proziva sve bolje od nje. A sve su bolje pevačice od nje.

Odgovori 22 1
Tigar

07.08.2019 12:25

Stop vredjanju drugih osoba samo zato što su bolje od Jelene Karleuše.......................... Stop drogama, stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla.

Odgovori 17 1
jelka

08.08.2019 09:59

I pesme Jelene Karleuše su provokativne, uvredljive i nepristojne.