(VIDEO) Mitrović u Kanu osmislio ekološko prevozno sredstvo! Željko: Smislio sam vozilo od 100 evra!

Autor:

Zabava

07.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik ružičaste televizije Željko Mitrović letovanje sa porodicom provodi na Azurnoj obali, u Kanu, odakle je s pratiocima na Instagramu podelio delić nesvakidašnje atmosfere.

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic
Željko Mitrović

Dok se u Kanu svi okreću za skupim automobilima, ovaj kreativni mag je skrenuo pažnju na sebe tako što je uz malo truda, dosta pokretačke energije i snalažljivosti osmislio ekološko prevozno sredstvo koje iziskuje trošak manji od 100 evra.

Nikako Andrei da objasnim da je dobra ideja skuplja od svakog ferarija, požalio se vlasnik Pinka na ćerku

- Polovan hoverbord od 70 evra i ručke za bicikl, zidni nosač za TV, plastična stolica i čičak-traka za oko 30 evra čine ovaj originalni izum lakšim za vožnju i upravljanje od samog hoverborda, a sigurnijim i udobnijim od električnog trotineta. Ako niste fan nove generacije automobila (hibridnih vozila), koji se kreću na baterije i koji su kabastiji, a želite da razmišljate o očuvanju okoline i da ste nezavisni od sve većih gradskih gužvi u saobraćaju, prebacivanje na ovakve i slične izume bi osetno smanjilo zagađenje životne sredine - napisao je Željko na Instagramu, a onda dodao da je pokušao ćerki da objasni da je bilo koji kreativni izum bolji od ferarija.

Voli avanture!

Mitrović se oprobao u vodenom paraglajdingu, za koji tvrdi da treba da budete mentalno jaki i spremni za kompromis. Vlasnik ružičaste televizije je poznat po akrobacijama. Mitrovića je u ovoj avanturi omela oprema koja se pokvarila, pa mu je to oduzelo kompletan utisak, za koji kaže da ne može da se opiše rečima, već morate to da osetite.

- Nažalost, oba zum-kontrolera su mi otkazala u vazduhu. Dobro je što se skalamerija za snimanje nije sručila ljudima na glavu, tada bih stvarno poludeo - rekao je Mitrović i dodao:

- Kad bih živeo u oblacima, družio bih se samo sa galebovim i vrapcima, oni nemaju ni Tviter ni Instagram, a sve vide i čuje.

- Nikako Andrei da objasnim da je dobra ideja skuplja od svakog ferarija - zaključuje ovaj nesvakidašnji biznismen, koji pored pregršt svakodnevnih obaveza, slobodno vreme koristi da inspiriše svoju naslednicu, ali i korisnike društvenih mreža.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tigar

07.08.2019 06:15

Odlićna ideja! Fantastična! Bravo!