Detalji hapšenja Slobe Radanovića: Evo šta se desilo kada je policija upala u restoran!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

06.08.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ispričao je da je ni kriv ni dužan završio u policijskoj stanici, a kako je izjavio u pitanju je bila rutinska kontrola.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

 -Bili smo na večeri u jednom restoranu, policijska grupa je upala i napravila je klasičnu raciju. Bili su korektni momci stvarno, znamo kakvi su mogli da budu i to je njihov posao, to je rutinska kontrola, ali pošto nas je bilo dosta morali smo da taj razgovror obavimo u prostorijama policije, zato smo i odvedeni tamo i ništa više od toga. Isproveravala su naše informacije, da li imamo dosije, nista više od toga - ispričao je iskreno Sloba.

Pevač je priznao da bi rado ponovo stao na ludi kamen, i da mu stvaranje porodice ne izgleda tako daleko. 

- Nije tu trenutno, ne mogu da kažem gde je, krijem je (smeh). Na ludi kamen... Što da ne! Svakom čoveku cilj u životu treba da bude stvaranje porodice, zašto da ne - rekao je Sloba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

06.08.2019 17:56

Nalazio se u sumnjivom društvu u sumnjivom lokalu jer je ogromna grupa odvedena u policijsku stanicu na "rutinsku kontrolu".