Darko i ja se non-stop čujemo: Miljana Kulić otkrila o čemu razgovara sa Lazićem!

Autor: Pink.rs

Zabava

05.08.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila je da je u kontaktu sa pevačem Darkom Lazićem. Nekadašnja učesnica "Zadruge" ispričala da je sa njim u odličnim odnosima i ispričala o čemu se razgovarali.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ, Prntscreen
Čuju se svakodnevno... Darko i Miljana

- Čuli smo se Darko i ja, u odličnim smo odnosima, non-stop se čujemo. Nismo mogli da se dogovorimo da peva na Željkovom prvom rođendanu, jer je već imao zakazane nastupe, pa nisam želela da zbog njega, bez obzira na to što ga volim, da pomeram detetu prvi rođendan. U super smo odnosima i non-stop smo na vezi - rekla je Miljana i nastavila:

- Pričali smo i o nesreći, o porodici nismo pričali. Pričali smo o njemu, ja ga ne ispitujem o privatnom životu, jer znam da je to bolna tema. Pogotovo ovaj razvod i sve što mu se izdogađalo, tako da pričamo o veselim stvarima i zaista ga volim, cenim i poštujem. I on je Vaga u horoskopu, kao i ja - dodala je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
S Lazićem razmenjuje savete o deci...? Miljana

Kulićeva je ispričala da je Darko promenio drastično mišljenje o njoj.

- On je drastično promenio mišljenje o meni. Dok sam bila anonimna devojka, mislio je sve najgore o meni zbog toga kako sam se ponašala. Meni je želja bila da postanem javna ličnost, pa sam na svaki mogući način skretala pažnju na sebe. Zvala sam pevače, njima je bilo nejasno šta ja u stvari hoću, a ja sam samo htela druženje, tada mi je to bilo zanimljivo. Sada mi je to smešno, mladost ludost. Kako kog pevača upoznam, ja se razočaram. Smatram da su pevači uglavnom seljaci, ali Darko mi je izuzetno drag, želim da jednostavno i dalje ostanemo u dobrim odnosima - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rudi

05.08.2019 20:50

Opet laže da se NON-STOP čuje sa Darkom Lazićem.