Kija otkrila detalje očevog testamenta, a evo kako je nazvala svoju maćehu!

Autor:

Zabava

05.08.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar osim činjenice da je učestvovala i pobedila u rijaliti programu "Zadruga" ostaće upamćena i kao javna ličnost koja je dovela medije i dopustila snimanje sahrane svog oca.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija sa obezbeđenjem iz "Zadruge" došla na sahranu svog oca...

Obzirom na to da se spekulisalo da je njen otac imućan, osnosno njegova supruga Kata s kojom nije imao dece, mnogo se pričao i o nasledstvu koje joj je ostavio. 

Kija je, nedavno, na društvenim mrežama objavila da prodaje imovinu koju je nasledila od oca. Taj njen potez je izazvao veliku pažnju medija, te su mnogi od njih pisali da se Kijina maćeha odrekla svog dela imovine u korist Kije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kijina maćeha Kata...

Pevačici je ovaj detalj zasmetao, pa je rešila da celu priču demisitifikuje putem svog Instagram profila.

- Hm... ova tema. Da stavimo tačku. Kata i ja smo u super odnosima i nema tu čuđenja, iako su neki želeli da prikažu moju mamu kao ljubavnicu, što nije bila, a u prilog tome govori i to da Kata ima odličan odnos sa mojom mamom, što znači da tu postoje stvari koje ne znate, a i ne tiču vas se. Niko se nije odrekao svog dela, već sam dobila ono što mi pripada, a to je polovina. I to nije očevina, već moja dedovina. Zamolila bih da članove moje porodice, u koju ubrajam i Katu, izostavite iz žute štampe - poručila je Kija.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tigar

06.08.2019 11:45

Štampu sve interesuje i toga se ne možete osloboditi

Odgovori 12 0