Zajednički život služi da upoznate voljenu osobu: Anastasija progovorila o ljubavi sa dečkom Đorđem Kuljićem!

Autor: Blic.rs

Zabava

05.08.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularnija mlada zvezda u regionu, Anastasija Ražnatović uspela je za kratko vreme da napravi pravi preokret u svetu muzike, ali mnoge više intrigira njena privatnost i početak zajedničkog života sa dečkom Đorđem Kuljićem.

RepublikaFoto: Dejan Milićević
Za kratko vreme postigla ogroman uspeh... Anastasija

Anastasija trenutno boravi u Crnoj Gori gde puni baterije za septembar kada će raditi na novim pesmama, a sada otkriva kako je došla do vrtoglavog uspeha:

- Definitivno inovativnost, kreativnost, vera u sebe, trud, rad i predanost. Veliku ulogu igra i profesionalizam kojim bez ikakve skromnosti mogu da se pohvalim. U poslu sam veliki perfekcionista i ne dozvoljavam da se bilo šta prepusti slučaju - započinje razgovor Anastasija i dodaje šta bi danas poručila mladim devojkama koje sanjaju velike snove:

RepublikaFoto: printscreen
Započeli zajednički život... Anastasija i Đorđe

- Ništa nije nemoguće ako verujete u sebe. Koliko god možda delovalo nedostižno u ovom momentu, trudom, radom i pozitivnim razmišljanjem, sve se može postići. Neko bi možda rekao “lako je njoj” iz mnoštvo razloga, ali to su mahom ljudi koji imaju manjak samopouzdanja i nemaju osećaj da prepoznaju nečiji trud i predanost. Smatram da koliko god imali “jaka leđa”, kao što sam imala i imam ja, ne možete napredovati i postizati velike uspehe ukoliko se za iste ne zauzimate u potpunosti.

Iako odnedavno živi u stanu na Vračaru umesto u porodičnom domu u Ljutice Bogdana, smatra da je to normalan sled odrastanja.

- Bila sam samostalna i pre nego što sam promenila lokaciju boravišta. Mislim da to nije donelo nikakve enormne promene u moj život. Staram se o sebi i dovoljno godina imam da umem da donosim odluke sama, bez ičijeg sufliranja ili mešanja. Naravno i kada je finansijska strana u pitanju - objašnjava Cecina ćerka i otkriva da joj je zajednički život sa izabranikom Đorđem Kuljićem usledio posle dve godine emotivne veze:

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sada žive na Vračaru...

- Ne pričam o emotivnom životu, ali se mogu osvrnuti na ovo pitanje kao neki moj stav i generalizovati ga. Mislim da je to svakako važan korak u odnosu dve osobe koje su u vezi jer se tek zaista sa nekim možete upoznati kada ste stalno zajedno. Pa, samim tim znate da li ste jedno za drugo ili niste. Ako naučite da prihvatite vašeg partnera kao osobu koja pored dosta vrlina ima i mane, onda ste spremni da kreirate suživot sa njim.

RepublikaFoto: Promo/Pink.rs
I dalje je stidljiva pred kamerama... Anastasija

Anastasija je od detinjstva okružena medijima, a to ima i dobre i loše strane.

- Drago mi je što sam dobila priliku da upoznam predivne i talentovane ljude s kojima sada i sama sarađujem. Drago mi je što imam tu privilegiju da radim ono u čemu uživam i što volim. A loše strane takvog života su prvenstveno manjak privatnosti i dosta predrasuda. Mnogo mi se puta desilo da su osobe koje me nikada nisu upoznale imale mnogo više da kažu o meni od onih koji me zapravo znaju godinama i to vrlo blisko. Kako god bilo, ne žalim se. Sve na ovom svetu ima svoje dobre i loše strane, samo je poenta naučiti kako da plivate u tome - kaže i priznaje da je i dalje stidljiva:

- Verovatno će ta stidljivost s godinama da izbledi, makar kad su javni nastupi i kamere u pitanju. Doduše, primećujem pozamašnu razliku kada čujem svoj intervju pre tri, četiri godine i sada. Napredujem iz dana u dan.

Iako se vrlo uspešno penje muzičkim stepenicama, Anastasija ne razmišlja o koncertima:

- Fokusirana sam na to da publici predstavim najbolje od sebe i svoje muzike i da oni u njoj uživaju, pa tako i ja sa njima. Rano je govoriti o tome. Mlada sam i na početku.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Volela bi da ima neke osobine svoje majke... Anastasija i Ceca

Pored muzičkog talenta, Anastasija priznaje da bi volela još neke majčine osobine da je nasledila:

- Volela bih da sam od nje nasledila tu dozu strpljenja i momente kada donosi ispravne odluke, ali to dolazi sa godinama. Osim toga da ličimo i da sam talenat za muziku nasledila od nje, jako se dobro slažemo, razumemo se i delimo ljubav prema istim temama za razgovor, putovanjima, filmovima, muzici. To je ono što mi prvo padne na pamet kada me pitate. Razlikujemo se u tome što sam vrlo tvrdoglava i što ako nešto fiksiram, ne skrašavam se dok to ne ostvarim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

06.08.2019 11:11

Brak na probu. Neka se probaju.

Odgovori 13 0
Tigar

06.08.2019 11:44

Zajednički život je vanbračna zajednica koja je izjednačena sa brakom. Naš narod kaže "brak na probu".