Željko u Kanu u ljutoj mašini!

Autor:

Zabava

05.08.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupoceni automobili nisu više nešto što zaokuplja pažnju jednog od najbogatijih ljudi u regionu, televizijskog maga i vlasnika Pinka, Željka Mitrovića koji se u poslednje vreme okrenuo vožnji skejtom i popularnim Hoverbordom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Počeo da pravi skupocena vozila... Željko

Mitrović, koji proteklih dana u Kanu puni baterije za novu radu sezonu, gde uživa sa porodicom odlučio je da najmlađoj ćerki Andrei kupi skupoceno vozilo, doduše najpre je morao da ga sklopi.

 

 

Željko je danas otkrio kako je nastao njegov novi izum koji je uporedio sa skupocenim vozilima marke "Ferari", "Lamborgini" i "Porše":

- Ovde se u Kanu svi nešto busaju sa Ferarijima, Laborginijima, Rolsevima i Bentlijima, zato reših da za manje od 100 evra napravim Andrei i meni naš Ferari. Kupio sam polovan Hoverbord za 70 evra i ručke za bajs, zidni nosač za tv, plastičnu stolicu i čičak traku za oko 30 evra! Nikako Andrei da objasnim da je dobra ideja skuplja od svakog Ferarija! - napisao je Željko u opisu snimka na kom se vidi kako sklapa svoju novu, ljutu mašinu. 

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic
Željko predstavio svoj izum...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading