Suzana Mančić o ljubomori svoga muža: Simon me preko kamere proverava!

Autor:

Zabava

06.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić godinama unazad važi za seks-simbol, i to niko ne može da joj ospori ni danas kada gazi sedmu deceniju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Suzana Mančić...

Pevačicu i voditeljku smo sreli na jednom gradskom događaju, ali u žurbi, te je bilo jasno da ima debeo razlog zbog koga ona mora da bude kod kuće na vreme. Ona je otkrila da je njen suprug Simon čuva od udvarača iako živi u Grčkoj.

- Jao, nadgleda on mene. Ja mislim da ima neki specijalni satelitski nadzor (smeh). On je jedan ljubomoran, posesivan Grk. Upravo sada idem kući jer će on mene sada da zove na video-poziv da vidi da li sam se vratila kući na vreme. To je sve normalno i u granicama koje mogu da podnesem - rekla je Suzana i objasnila da, nakon što mu se javi, ne izlazi više iz kuće.

Mančićeva se našalila na svoj račun, a onda otkrila šta je izdvaja od mladih devojaka.

- Iz mase mladih devojaka me verovatno izdvajaju moje godine (smeh). Ja sam matora devojka. Izdvaja me to što sam ljubazna sa ljudima, što sam prijemčiva, ne pravim se važna... Jednostavno, ja volim ljude i uvek im izađem u susret - objasnila je Mančićeva, koja ne krije da zna da je i dalje i te kako privlačna.

- Svesna sam, osećam to i sama ne znam zbog čega je to tako. To je verovatno taj iks faktor koji posedujem. Ja toga nikada nisam bila svesna jer to ne možeš da naučiš. Uvek kada sam nešto htela da foliram, ja bih napravila čistu glupost. Prosto, ja sam prirodna i verovatno to ljudi prepoznaju i vole kod mene - iskrena je Suzana, kojoj je najveću popularnost donela uloga loto devojke.

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana
Suzana...

On je jedan ljubomoran, posesivan Grk. Upravo sada idem kući jer će on mene sada da zove na video-poziv

- Počela sam kao pevačica, ali tek kada sam počela da vodim nagradnu igru loto, postala sam megapopularna. Sada su se TV lica stopila u masu. Valjda je u pitanju ta globalizacija. Verovatno tako treba da bude. Život nam je po difoltu, čim malo odskačeš, to ne valja. Mislim da to nije u redu. Treba da negujemo svoje individualnosti. I u izgledu, i u načinu razmišljanja, pa i u načinu života u krajnjoj liniji. Zašto bi se meni dopalo nešto što se dopada većini - zaključila je Suzana. 

Foto: Dejan Milićević

Pevam Anastasijin hit

Suzana kaže da ima mnogo mladih pevačica koje veoma ceni.

- Po kvalitetu pevanja Jelena Tomašević, Aleksandra Radović i sada jedna generacija mladih, kao što je Nevena Božović, Sara Jo, Emina Jahović, ja sam zaprepašćena koju količinu talenta ima ta krhka lepotica. Iznenadila me je i mala Anastasija Ražnatović, ja ovako matora žena idem ulicom i pevam "Ova mala je kao kamen" (smeh).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading