Otkrivamo najveću tajnu legende narodne muzike: Šaban ima i drugog vanbračnog sina u Americi!

Autor:

Zabava

06.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić ima još jednog vanbračnog sina, koji se zove Marko Jovanović i živi u Detroitu. Kako saznajemo, momak ima 37 godina i rešio je da traži deo nasledstva pokojnog kralja narodne muzike.

RepublikaFoto: instagram.com/sabansaulic_official
Šaban Šaulić...

Naša saznanja potvrdio je Robert Omaljev, Šabanov vanbračni sin.

- Jeste, čuo sam da imam brata u Americi. Ako se ispostavi da je stvarno Šabanov sin, ja ću ga rado ovde ugostiti. I ja sam vanbračno dete, znam kako je to kada si odbačen - rekao je Robert za Srpski Telegraf.

Izvor koji poznaje izvesnog Marka uputio nas je u njegovu priču.

- Taj dečko se tek sada pojavio i tvrdi da je Šabanov sin, ranije nije hteo da se oglašava jer mu je očuh situiran, pa nije ni bilo potrebe za tim. On je IT stručnjak i odlično zarađuje. Ja ga poznajem jer sarađujem kao IT menadžer s njegovom firmom u Detroitu. Jednom prilikom smo slučajno započeli temu o Srbiji i on mi je tada rekao da mu je pokojni Šaban otac - otkriva izvor i dodaje kako je navodni Šabanov sin došao do zaključka da bi trebalo da traži svoj deo nasledstva.

- On je dečko bogat, ali kada se pojavila priča o Šabanovim milionima, koji treba da se naslede, pa se još dodatno pojavio onaj još jedan račun u Nemačkoj, i Marko smatra da treba da se bori za ono što mu pripada. Neće biti ni grub ni navalentan, želi sve da uradi po zakonu. Planira da dođe u Srbiju i prvo uradi DNK test jer ni sam ne veruje majci da mu je Šaban 100 posto otac pošto je ona njegov veliki fan i samim tim postoji mogućnost da ona ne govori istinu - objašnjava izvor za Skandal.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Šaulić...

- Ako se utvrdi da je sin pokojnog pevača, uzeće ono što mu po zakonu pripada. Ako je verovati njegovoj majci, koja inače ima dosta slika iz mladosti sa Šabanovih nastupa i koncerata, Marko se rodio pre Mihajla. Strast se desila navodno na nekom njegovom gostovanju u Nemačkoj, a potom se dogodila i trudnoća. Majka mu je rođena u Nemačkoj, ali ima naše poreklo, a kako nije htela da se meša u Šabanov i Gocin odnos, nikada mu nije javila da imaju sina, već se preselila u Ameriku čim se porodila. Sinu je pak rekla ko mu je otac i tako se u njemu sada pojavila želja da upozna braću Roberta i Mihajla, kao i sestre Ildu i Sanelu, ali takođe smatra da, ako je njegova majka rekla istinu, treba da nasledi ono što mu po zakonu pripada - završava izvor.

Marko se rodio pre Mihajla. Strast između njegove majke i Šabana se desila na njegovom gostovanju u Nemačkoj

Kontaktirali smo sa PR Porodice Šaulić, Goranom Jovanovićem koji nam je kratko rekao da Šaulići nemaju komentar na takve navode.

Podsećamo, Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja mu se dogodila 17. februara ove godine dok se vraćao sa nastupa u Nemačkoj. Pijani vozač bez vozačke dozvole i u alkoholisanom stanju udario je kola u kojim se nalazio kralj narodne muzike. Šaban je prevezen u bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama i preminuo.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Robert Omaljev...

I Robert čeka nasledstvo

Vanbračni sin Šabana Šaulića Robert Omaljev jednom prilikom je izjavio da će svakako uzeti što mu pripada. Naime, on je tom prilikom i izrazio sumnju da je Šaban napisao testament, ali i to da će svoj deo nasledstva tražiti putem suda.

- Ja ne znam šta mi je pokojni otac ostavio i da li mi je nešto ostavio. Neki kažu da je sastavio testament pre smrti, dok drugi tvrde da nije. Ja sam se posavetovao sa mnogima i svi mi kažu da ja imam pravo na imovinu, odnosno da nema razlike između ostale Šabanove dece - Ilde, Mihajla, Sanele i mene. Neću ja mnogo o tome da pričam, nakon ostavinske rasprave, sve će se znati. A što ja ne bih uzeo ono što mi pripada - rekao je Robert za Srpski telegraf.

Foto: Facebook
Alsin Levent...

Podignuta optužnica protiv Šabanovog ubice

Javni tužilac u Bilefeldu podigao je optužnicu protiv vozača koji je upravljao vozilom koje je ubilo Šabana Šaulića 17. februara 2019. godine, piše Bild. Naime, nemački državljanin turskog porekla Alsin Levent (35) uskoro će pred regionalnim sudom odgovarati za ubistvo u saobraćaju.

U optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je pijan u automobilu mazda 6 izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

06.08.2019 10:57

Ko zna koliko ih još ima.