Šabanov naslednik dobio naređenje od žene! Emir: Supruga mi brani da smršam!

Autor: Kurir.rs

Zabava

05.08.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Emir Habibović koga je Šaban Šaulić imenovao za svog naslednika, u poslednje vreme vodi bitku sa viškom kilograma kojih pokušava da se otarasi.

Foto: instagram.com
Ženi se sviđa kad ima zalihe... Emir Habibović sa suprugom

Naime, popularni pevač, uživao je ovih dana na Svetom Stefanu, ali ne samo u sunčanju i kupanju, već i u konzumiranju poslastica, a društvo mu prave deca i supruga Anđela.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban ga proglasio svojim naslednikom... Habibović i Šaulić

- Ono kad se kolač sam naruči i jednostavno moramo da ga pojedemo - napisao je Emir na svom Instagram profilu, a kada smo ga pozvali da ga pitamo šta je sa dijetom, koju je najavio početkom leta, dao nam je zanimljivo objašnjenje.

Foto: instagram.com
Emir uživa na Svetom Stefanu...

- Dijeta će izgleda da sačeka jesen, pošto me supruga tera na hedonizam. Dok ja kukam da sam se ugojio i da moram pod hitno da smršam, ona kaže da mnogo radim i da moram da imam energije za nastupe. Doduše, ponešto se i potroši, s obzirom na to da, kad god ugrabim koji dan pauze, jurcam sa sinovima Enesom i Arianom i ćerkom Alinom po plaži u mom Baru, ali i širom Crnogorskog primorja - kaže Emir, i dodaje da u slobodno vreme voli i da zaigra fudbal sa starijim sinom Enesom, koji je inače profesionalni fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading