Ćerka joj ne dozvoljava da priča o ovome: Vesna Zmijanac priznala šta joj je zabranila Nikolija!

Autor: Alo.rs

Zabava

05.08.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek iskrena Vesna Zmijanac i ovoga puta je govorila na temu svega što je novinare interesovalo, a o temama koje se tiču njene ćerke Nikolije otkrila je da ne sme da priča.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
O sebi priča otvoreno, a o ćerki ne sme... Vesna Zmijanac

Ovoga puta, pevačica je o sebi otkrila da ima veoma dobro pamćenje, te da se seća i dobrih i loših trenutaka u životu:

- Sve pamtim i lepe i ružne. To je život. Ja se šalim kad kažem da imam amneziju, kamo sreće da nemam ovu centrifugu u glavi. Nažalost, nema nas mnogo iz moje generacije, možemo da se nabrojimo na prste. Otišli su nam velikani... Šaban, Sinan, mnogi drugi... Sreća pa ostavljamo iza sebe dobre pesme, na kojima deca uče - ispričala je Vesna.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ima zabranu da priča... Zmijančeva

Iako o sebi govori veoma otvoreno, postoje teme na koje ne odgovara. A reč je o njenoj unuci Rei o kojoj joj je ćerka Nikolija zabranila da govori u medijima:

- Zabranjeno mi je da pričam o unuci. Ja ću samo reći da je slatka, da raste, sve ostale stvari pitajte tatu i mamu, a oni su škrti na rečima - rekla je Vesna u "Premijeri" i dodala da je ćerka podseća na nju:

- Ja mislim da je Nikolija ista ja, ima izraz kao njena majka i to je dobro. Ima energiju moju, harizmu, izraz lica, dominira scenom... Lako je njoj, ona je i rasla na njoj (sceni).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading