Folk zvezda pokazala čime raspolaže: Brena bez šminke, duge noge i dalje grme

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Lepa Brena uveliko uživa u krstarenju Jadranom sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Paparaco Srpskog telegrafa uhvatio ih je kada su svojom velelepnom jahtom pristali u Budvi, a folk zvezda očito nije očekivala objektive u samoj luci.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lepa Brena

Naime, Brena je uživala u druženju sa Bobom i prijateljima u bikiniju, dok na licu nije imala ni gram šminke, te je ovo retka prilika u kojoj vidimo pevačicu u prirodnom izdanju.

Lepa Brena i Boba već tradicionalno plove Jadranom svakog leta i obilaze najlepše plaže Crnogorskog i Hrvatskog primorja, a ovog puta došli su u Budvu da uživaju u čarima najpopularnijeg letovališta poznatih u Crnoj Gori. Brena je bila opuštena i očito nespremna za paparace, te je skinula naočare i pokazala lice bez šminke.

S obzirom na to da je na pragu sedme decenije, osim podočnjaka, folkerka nije izgledala tako loše

Ruku na srce, s obzirom na to da je na pragu sedme decenije, osim podočnjaka i propratnih znakova umora na njenom licu, folkerka nije izgledala tako loše, međutim, nema toga što bi moglo da dođe u prvi plan pored čuvenih dugih nogu stare Jugoslavije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boba Živojinović

Kada su jahtom pristali u luku, Brena je obukla kaftan i krenula sa prijateljicama u šetnju, a u jednom trenutku zadigla je haljinu i pokazala da, kada su njene noge u pitanju, godine ne igraju nikakvu ulogu. Osim toga, sudeći po prizoru pevačice u bikiniju, vidi se da se i te kako posvetila svojoj liniji, na kojoj bi mogle da joj pozavide mnoge mlađe koleginice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lepa Brena

S druge strane, Boba nije prodefilovao Budvanskom rivijerom, već je ostao na jahti sa prijateljima i sačekao suprugu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bedz

05.08.2019 06:09

Baba je baba.