Brižan otac: Rasta ćerkici čestitao rođendan statusom koji će sve rasplakati!

Autor:

Zabava

03.08.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste danas je napunila drugu godinu. Tim povodom prvo se oglasila Ana na društvenim mrežema i čestitala rođendan svojoj ćerki, a onda je to uradio i Rasta.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Rasta

Kako je poznato, Rasta je ćerkicu Taru dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić,od koje se razveo zbog brojnih nesuglasica i, kako kažu, nepomirljivih razlika.

Naime, pre Stefana, Ana Nikolić je objavila fotografiju tetovaže koju je posvetila ćerkici, a onda je usledila očeva emotivna poruka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Aug 3, 2019 at 2:21am PDT

 - Mom malom životiću je danas drugi rođendan! Meni, druga godina velike prave iskrene ljubavi, koja se ne može meriti i upoređivati ni sa čim! Druga godina istinske sreće, druga godina novog života! Na kraju, kad pogledam, ne znam ni kako da ti se odužim posle svega što si mi pružila svojim postojanjem! Ostaje mi da se potrudim, da budem najbolji! Tebi! Srećan rođendan! Ljubav! - napisao je Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milenko

03.08.2019 21:23

Brizni otac se ne razvodi i ne ostavlja ćerku.