Senidah oduvala nevreme! Muzički festival u Vrnjačkoj Banji bolji nego ikada!

Autor:

Zabava

03.08.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugog dana Lovefesta nekoliko desetina hiljada ljudi uživalo je u elektronskoj i rep muzici uprkos velikom nevremenu koje je zadesilo Vrnjačku banju samo nekoliko sati pre glavnog muzičkog programa.

RepublikaFoto: Republika.rs
Lovefest Fire bina...

Bassivity ekipa predvođena Senidom i Sarom Jo bukvalno je oduvala nevreme i ne pamti se da je manji stage bio dupke pun kao tokom njihovog nastupa. 
Organizatori su učinili sve da brzinski uklone posledice nevremena tako da su posetioci festivala nesmetano mogli da uživaju do jutarnjih sati.

Organizator Lovefest-a:Želimo da se zahvalimo svima vama koji ste noćas pokazali koliko svi živimo za ovaj festival i što ste svi do jednog đuskali do zatvaranja kapija, što ste svojom energijom rasterali oblake 

JAČI OD OLUJE


- Iskreno sam se uplašila da će biti otkazan, ali kad sam videla kako se sve polomljene grane brzinski sklanjaju, bine čiste i da su izvodjači počeli da izlaze-laknulo mi je. Inače, ovo mi je četvrta godina dolaska na Lovefest i nakon mnogo festivala koje sam obišla širom Evrope mogu reći da ovakvu energiju ne pamtim kada sam osetila. Sledeće godine dolazim u još brojnijem sastavu - rekla je za Republiku.rs Ivon Stivenson iz Velike Britanije koja je u Vrnjačku banju došla sa sestrom i dečkom.

- Došla sam iz Italije samo zbog nastupa Guy Gerbera, ali sam se oduševila svim izvodjačima sa Fire stage-a. Ovo je vrhunski festival elektronske muzike i drago mi je da sam poslušala prijateljicu iz Srbije i došla. Zaista je vredelo!- priča Monika Sartoriale iz Breše.


PORUKA LJUBAVI


Inače, nekoliko destina hiljada posetilaca dočekalo je još jedno jutro uz Jamie Jones-a, koji je posle vatrenog nastupa Guy Gerbera vrteo čak tri neverovatna sata.

Organizatori su poslali snažnu poruku ljubavi iz Vrnjačke Banje i zahvalilli  se svim posetiocima što zajedno sa njima žive za ova tri dana nezaboravne muzičke avanture.

-Želimo da se zahvalimo svima vama koji ste noćas pokazali koliko svi živimo za ovaj festival i što ste svi do jednog đuskali do zatvaranja kapija, što ste svojom energijom rasterali oblake i što zajedno sa nama verujete u sve ovo. Na nama je bio težak zadatak, da posle nezapamćene oluje pokrenemo celu mašineriju i osposobimo sve bine, ali dovoljno da vam dokažemo da smo tu zbog vas! Vidimo se večeras na najemotivnijem zatvaranju Lovefesta ikada, poručili su iz organizacije.
Ako niste, još nije kasno da uzmete dnevnu kartu i dodjete na poslednji festivalski dan najboljeg elektronskog spektakla u regionu, a i šire.

Foto: Republika.rs

Večeras se spremite za Dubiozu kolektiv i Marca Carolu

Poslednji dan Lovefesta biće u znaku vrhunskih izvodjača. Pored Kristijana Molnara koji je zadužen za dnevnu žurku od 14 časova, na bazenu će do 18 časova muziku puštati Joma Maja, DJ Lale i Marko Vuković. 
Posle njih, možete napraviti mali odmor i spremiti se za večerašnji spektakl. 
Na Jack Live stage-u od 21h nastupa MAIKA, potom SARS I za kraj legentarni bend Dubioza Kolektiv. 
Za to vreme na Fire bini smenjovaće se vrhunski izvodjaci elektronske muzike: Fakir, Tini Gessler i Joseph Capriati. Jutro ćete dočekati sa legendom Marcom Carolom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading