Kija prozivala Slobu, a onda potkačila Anabelu: Kockarova spomenula prezime Atijasovoj!

Autor:

Zabava

30.07.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar leto provodi u Crnoj Gori gde je pomalo radila, a više se odmarala.

Foto: prntscr Pink TV
Anabeli se ovo neće dopasti...

Tokom boravka na moru, iskoristila je priliku da za emisiju "Premijera" prokomentariše najpre sebe i iskaže koliko je ona bitna naciji:

- Ja znam da sam ja recept ako želiš da budeš u novinama, samo pomeni Kristinu Kiju Kockar. Dešavalo se da ljudi pričaju 30 minuta o svojoj karijeri, postavi im novinar pitanje: "Šta misliš o Kiji?", napljuju me, onda u naslovu stoji moje ime. Toliko o tome koliko su bitni - rekla je Kija koja nije propustila priliku da kaže i koliko je Luna Đogani nebitna u poređenju s njom:

- Prva pobednica se ne zaboravlja - kazala je Kockarova aludirajući na svoj trijumf u "Zadruzi 1".

Foto: youtube.com/AmiG Show
Isprozivala Slobu... Radanović i Kockarova

Kristina je prokomentarisala i izjavu svog bivšeg supruga Slobe Radanovića, koji je rekao da ne mora više da joj peva jer sada postoji neko ko može to da radi umesto njega.

- Naravno da ima ko da mi peva, gde god da odem neko će mi nešto otpevati. Ne bavim se tim stvarima iz osnovne škole, kao što nisam PR ovima sa raznim prezimenima, ne znam ni kako se prezivaju, tako nisam ni njemu. Ne zanima me stvarno, nisam u osnovnoj školi - zaključila je Kija, a mnogi su zaključili da je ovim komentarom aludirala na Anabelu Atijas, koja se dva puta udavala i menjala prezimena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzana

30.07.2019 12:42

Aludiranja su vam ludačka. Kiji želim sve najbolje. I da se ne okreće da gleda one koji se pojavljuju iza nje.

mila

30.07.2019 18:41

Nisi vredna komentara,udaj se i ti ponovo ko ti brani ,ustvari ako te neko hoće i želi da provede život pored takvog zla.