(VIDEO) Gastoz zbog Lune poslao Miljkoviću brutalnu poruku!

Autor:

Zabava

29.07.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom boravka u Beloj kući, pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Luna Đogani otkrila je da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Prethodno je tvrdila da su bili najbolji prijatelji, a onda je odlučila da otvori dušu i da kaže šta se zaista dešavalo među njima.

RepublikaFoto: instagram.com
Luna i Gastoz...

Ubrzo nakon tog priznanja, Lunin sadašnji dečko Marko Miljković joj je jasno stavio do znanja da ne bi voleo da ona ostane u kontaktu sa Gastozom.

Nenad je u emisiji "Premijera" otkrio da je među prvima čestitao Luni na pobedi u rijalitiju, a onda i dao svoje mišljenje o Markovoj zabrani.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz...

- Ja sam i očekivao da ću da joj čestitam, to se i desilo. Pretnja u mom životu niti će da postoji, niti je postojala. Ja radim ono što mislim da treba. To što je on njoj nešto zabranio, ja sam to pustio da ide svojim tokom - istakao je Gastoz.

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Marko i Luna...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Suzi

29.07.2019 21:10

Postoji zabrana kontakta, ali on ju je ipak zvao da joj čestita. Nadao se da joj opet treba uteha pa da je odvede u krevet i teši.

Odgovori 17 1
Rajka tračarajka

29.07.2019 21:34

Gaddskrozz i Lunjara,šta reċi,a ne zaplakati.adva nikogovića i ništavila.

Odgovori 20 1
Perica

29.07.2019 23:15

Gasttozz trenutno uživa u životu i popularnosti. Dosta se on cimao i davao neka se i drugi malo pokažu. Nedavno je i održao lekciju novinarima u vezi bivših, pitanje je samo da li će ga poslušati.

Odgovori 2 14
Zeka

30.07.2019 07:26

Gastozz je gadskroz.

Odgovori 13 1