Gruovom bratu slučajno zapalili auto?! Posle njegovog, gorelo i komšijino vozilo na istom mestu!

Autor:

Zabava

29.07.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da su Igoru Andonovu, bratu poznatog repera Dalibora Andonova Grua zapalili automobil na parking mestu ispred zgrade u kojoj živi s porodicom, probudilo je brojne sumnje. Međutim, ni reper, a ni njegov brat nisu sumnjičili nikoga za ovo delo.

Foto: printscreen/instagram
Gruovom bratu slučajno zaplaili automobil...

Igor je čak tvrdio da nema neprijatelje i da je običan, porodičan čovek kom niko ne bi naneo toliku štetu.

Međutim, situacija se naglo promenila pre nedelju dana, kada je, kako saznaje Republika.rs, na istom parking mestu zapaljen još jedan automobil, drugog vlasnika. Kako bismo saznali o čemu se radi, kontaktirali smo brata poznatog repera koji nam je otkrio da je istina da su sada automobil zapalili njegovom komšiji:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Još jedan zapaljeni automobil na istom mestu...

- Tačno je, zapaljen je sada automobil mog komšije. Naime, ja sam svoj automobil parkirao na parking mestu komšije koji je često odsutan i upravo tu mi je zapaljeno vozilo. To je bilo pre 45 dana, a pre sedam su na istom parking mestu zapalili skupoceni automobil tog mog komšije. Tako da bih rekao da ja nisam meta, već slučajnost - ističe Igor Andonov kom je ova situacija nanela štetu kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

- Ja ne znam kako to da sada nije objavljeno da je i mom komšiji na istom mestu zapaljen automobi, a o meni su mediji brujali. Moj komšija je strani državljanin, a i njemu su sada zapalili vozilo po istom principu. Dakle, automobil je najpre poliven benzinom, pa zapaljen. I komšijin, i moj. Zaista bih voleo da se ovaj slučaj rasvetli jer mi je ovo nanelo štetu. Ne samo da imam dete koje ide u školu, već imam i probleme na poslu zbog celokupne siutuacije, zato bih voleo da bude jasno da sam ja najverovatnije slučajna žrtva - zaključio je Andonov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading