Održan izbor za mis u Jagodini: Izabrana lepotica Akva parka!

Autor:

Zabava

29.07.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izboru za mis Akva parka u organizaciji skupštine grada Jagodina uz podršku medijskih sponzora kao i lokalnih preduzeća, izabrana je Milica Jevtić iz Smedereva.

Foto: Republika.rs
Milica je Mis Anva parka...

Milica je mis Akva parka u Jagodini za 2019. godinu, dok je prva pratilja Jovana Marković iz Jagodine, a druga pratilja je Milica Sokolović iz Niša.

RepublikaFoto: Republika.rs
Lepotice oduševile sve prisutne...

Žiri je imao pune ruke posla, i ne tako lak zadatak  jer je na pistu kraj Olimpjskog bazena u Akva parku, izašlo 29 prelepih devojaka iz Beograda, Niša, Kraljeva, Kragujevca, Jagodine, Ćuprije, Kruševca, Aleksinca, Leskovca, Svilajnca, Paraćina, Novog Sada, Vršca i još nekoliko gradova Srbije.

Organizacija takmičenja je bila na zavidnom nivou na koji se mogu ugledati i mnogi međunarodni organizatori ovakvih izbora. 
RepublikaFoto: Republika.rs
Lepotice oduševile...

Podsetimo izbor za mis Akva parka se odrzava tradicionalno svake godine tako da do sledeće godine sve devojke kojima je ovo san imaju vremena da se dobro pripreme za ovo prestižno takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Piksi

30.07.2019 09:21

Cenim prirodnu lepotu.