Ana Kokić zbunila javnost: Nikola i ja se čujemo svaki dan!

Autor: Blic

Zabava

28.07.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić se i zvanično razvela od nekadašnjeg supruga Nikole Rađena sa kojim je, kako nam je otkrila, ostala u dobrim odnosima i zbog devojčica Nine i Tee.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Ana Kokić

Ana i Nikola redak su primer na našoj javnoj sceni da nekadašnji supružnici bez skandala i uvreda mogu da okončaju bračnu zajednicu, ali u isto vreme stave dobrobit dece na prvo mesto, te ostanu u prijateljskim odnosima.

- Nikola i ja smo u svakodnevnom kontaktu zbog naše dece. Glupo mi je kada mi priđu i pitanje počinju sa “čuli smo da je Nikola došao u Beograd, ali da ti se neće javiti”. To je nemoguće, zbog naše dece. Dogovaramo se o svemu i sve je u najboljem redu - kaže Ana Kokić.

Ipak, proverili smo da li to što je okončala bračnu zajednicu znači da više ne veruje u ljubav. Ana odmah govori da to nikako nije slučaj, ali da je trenutno fokusirana na obaveze.

- Ljubav nikada nije kriva ni za šta (smeh). Šalim se. Trenutno se osećam tako da želim da budem posvećena radu, putovanjima, novim pesmama. Jednostavno mi tako prija. To može da se promeni, ali je sada tako - dodaje Ana.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ana Kokić i Nikola Rađen

Jedna od najtraženijih pevačica otkriva nam kako izgleda leto u njenoj režiji, a budući da svaki vikend vredno radi, na odmor će sa ćerkama ići tek krajem njihovog raspusta.

Naime, budući da je veoma tražena, te da su joj vikendi, ali i radni dani unapred isplanirani, odmor sa porodicom će morati da sačeka. Uz sve to, Ana priprema i nove pesme.

- U skorijem periodu nećemo ići na letovanje, možda tamo krajem leta, zavisi sve od obaveza. Svašta spremamo, imam dosta toga u planu. Nove pesme i spotove, ali nikad to ne zavisi samo od mene. Nadam se da ću publiku obradovati jednom pesmom tokom leta - iskrena je pevačica.

Kada ne nastupa, Ana je veoma posvećena ćerkama Nini i Tei, a priznaje da ih je tokom raspusta teško naterati da legnu na vreme, kao i da devojčicama ne bi branila ukoliko bi jednog dana izrazile želju da se bave pevanjem.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Rađen

- Ćerke su na raspustu, pa je mnogo teško da ih nateram da legnu i spavaju. Pre 11 ili 12 ne mogu da legnu. Ali i mama i sestra pomognu, tako da ne brinem. Devojčicama ništa ne govorim o poslu i svemu što prati ovaj posao. Onoliko koliko one same vide i osete, objasnim ako me nešto pitaju. Ali, ništa im ne namećem, ne govorim o snimanjima i nastupima. Isprate tek neko dešavanje. Ako je neka emisija na televiziji, ako uhvate to... Ne treba one još da se opterećuju time. Svaki posao ima i lepe i manje lepe stvari. Ne mogu da im branim da se bave nečim što je bila moja želja i san - dodaje lepa Ana.

Budući da često ima previše obaveza, pevačica priznaje da je vešte ruke kada je reč o šminkanju.

- Bavim se takvim poslom da sam bila prinuđena da samu sebe naučim da šminkam i pravim frizure. Valjda najbolje znam šta mi najlepše stoji. Već ustaljeno, mogla bih po mraku da se šminkam, zato se uvek brzo spremim. Na nagovor saradnika sam se nedavno vratila u plavu, jer je to Ana Kokić - kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ilona

28.07.2019 17:26

Žena koja se mesec dana hvalila razvodom u medijima. Strašno.

Odgovori 10 1