Kaja se srušila u restoranu, hitno prevezena u Urgentni!

Autor: Alo.rs

Zabava

26.07.2019

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman broj obaveza Katarinu Kaju Ostojić dovele su do narušavanja zadravstvenog stanja.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

Naime, Kaji je pozlilo tokom ručka sa prijateljicom u jednom restoranu. Pevačica je tada hitno prevezena u Urgentni centar, a prema rečima izvora danima se osećala iscrpljeno.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Završila u Hitnoj...

- Osećala se umorno i iscrpljeno, ali je smatrala da nije ništa strašno. Našla se sa prijateljicom u restoranu, iako joj je tog dana bilo vrlo loše, naručila obrok i pravila se da je sve OK. Posle manje od sata, usred razgovora, potpuno je prebledela i požalila se da joj trnu ruke. Nije prošlo mnogo, izgubila je svest i prijateljica je jedva uspela da je zadrži da ne padne na pod i ne udari glavom - priča izvor blizak pevačici i objašnjava da je Kajinoj preplašenoj prijateljici nekoliko ljudi pomoglo da je odvede do auta.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Oporavlja se... Kaja

- Prijateljica ju je hitno prevezla u Urgentni centar, iako Kaja prvobitno nije želela da ide u bolnicu. Tamo su bile satima i Kaju je pregledao njen dugogodišnji lekar i prijatelj. Sve analize koje su uradili pokazale su da je njen organizam u veoma lošem stanju, da joj krvna slika nikada nije bila gora i da će morati ozbiljno da se posveti odmoru kako ne bi dodatno narušila svoje zdravlje. Preporučili su joj promenu ishrane, vitamine i razne dodatke ishrani, posle čega je puštena kući - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading