Nataši Bekvalac pozlilo u Crnoj Gori, hitno je poslali za Beograd!

Autor: Svet

Zabava

26.07.2019

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima kada joj je pozlilo u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataši pozlilo..

Pevačica je ceo jul mesec provela u Crnoj Gori gde je radila, a povremeno je dolazila u Novi Sad kako bi obišla ćerke. Međutim, zbog velikog broja obaveza Bekvalčevoj je oslabio imunitet i zadobila je opasnu upalu grla koja se pretvorila u težak zdravstveni problem koji je zahtevao pregled i terapiju, tim pre što je muče i jake glavobolje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Preforsirala se... Nataša

- Imala je koncerte i po nekoliko dana zaredom. Poslednji nastup je u julu imala u Igalu. Bilo je fantastično, ali kada je te noći stigla u Rafailoviće, zbog iscrpljenosti je kolabirala i završila na infuziji - kaže izvor. 

- Nakon primljene infuzije, lekar joj je savetovao da miruje nekoliko dana, da snimi glavu i uradi analize krvi. Nakon toga, ona je uzela kartu za Beograd i otputovala ranije nego što je planirala. Dok čeka rezultate laboratorijskih analiza, ona je u Novom Sadu - završava izvor.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Sada je u Novom Sadu sa ćerkama...

Inače, ako lekari budu rekli da je sve u najboljem redu, Nataša se vraća u Crnu Goru, gde je očekuje serija novih nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jakov

26.07.2019 10:19

Mesec dana ostavila decu u Novom Sadu? Svašta od nje.