(FOTO) OTKRIVAMO! Transrodna pevačica preživela pakao: Učesnica "Zadruge 3" dobila batine od dečka i njegove porodice!

Autor:

Zabava

26.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transrodnu pevačica koja će se u septembru pojaviti na TV Pink kao učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga" Nataša Maza pretukao je bivši dečko i članovi njegove uže porodice.

RepublikaFoto: facebook.com/natasa.m.maza
Nataša Maza

Srpski Telegraf došao je do fotografija na kojima je lice folkerke prekriveno modricama, kao posledica silnih udaraca koje su joj zadali nasilnici zbog toga što su saznali da je promenila pol.

Kako je javnosti poznato, Maza je pre nekoliko godina promenila pol i to nikada nije krila. Ona je od muškarca postala žena, koja je kao takva i te kako privlačna muškom polu, pa čak iako znaju za njenu prošlost. Pre tri meseca upoznala je šarmantnog studenta P. M. (identitet poznat redakciji Srpskog telegrafa), sa kojim je uplovila u ljubavnu vezu. Iako je znao da je Nataša promenila pol, njemu to nije smetalo, ali nakon tri meseca i njegova familija je saznala da je njihova buduća snajka nekada bila muškarac, te je nastao haos, u kojem je Nataša zadobila telesne povrede.

Maza: Moje telo je bilo prekriveno ogrebotinama, a lice modricama. Slučaj sam prijavila policiji

Foto: Privatna arhiva
Krvnički pretučena

- Maza se upustila u ljubav sa studentom jer mu je verovala. Osećala je da može da se osloni na njega i preda mu se. Skidao joj je zvezde s neba prva tri meseca, a onda je počela njena drama. Ona je trpela maltretiranje njegovog oca, tetke i dede, ali je ćutala jer nije želela da njemu pravi probleme i zavadi ga sa familijom. Otac njenog dečka pretio joj je ubistvom ukoliko bude nastavila da bude u ljubavi sa njegovim sinom. Pre dve nedelje svađa je rezultirala užasnim batinama koje su joj naneli njegovi otac, tetka i deda. Tukli su je čime su stigli, po telu i licu. Jedva je uspela da pobegne i otrgne se iz kandži troje nasilnika - kaže izvor koji je dobro upućen u dešavanja folk pevačice i nastavlja:

Otac, tetka i deda njenog momka pretukli je kad su saznali da je promenila pol. Momak, umesto da je zaštiti, takođe nasrnuo na Natašu

- Kada je došla uplakana kod svog dečka i rekla mu šta je njegova porodica uradila, on je nasrnuo na nju kao da je ona kriva ili je nečim izazvala nasilje. Maza je još jednom pretrpela nasilje i pobegla glavom bez obzira. Slučaj je prijavila policiji.

Stupili smo u kontakt sa Natašom Mazom kako bismo čuli njenu stranu priče, a ona je potvrdila naša saznanja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Pokazala modrice i podlive

- Završila sam sva u zavojima i na antidepresivima jer sam ga volela. Zbog njega sam trpela užasne napade njegove porodice. Njima se nije dopalo to što su saznali da sam nekada bila muškarac. Pre dve nedelje nastao je haos. Moje telo je bilo prekriveno ogrebotinama, a lice modricama. Sve sam prijavila policiji, ali nisam želela da ga ja teretim zakonski, to će se desiti po službenoj dužnosti - rekla je Maza za Srpski Telegraf.

Kako se navodi kao jedan od sigurnih učesnika rijalitija "Zadruga 3", pitali smo je šta je razlog njenog ulaska i učešća u ovakvom formatu.

- Želim svima da pokažem da sam ja dobra osoba, zapravo veoma ranjiva i pre svega dobrodušna. Želim da pokažem svoje pravo lice i da pobijem brojne predrasude o meni - zaključila je Nataša.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Nataša Maza bila i na "Farmi"!

Nataša Maza, koja je pre nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena, već je bila u jednom rijalitiju.

Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem. Ona je ušla u "Farmu" na jedan dan kako bi se suočila sa udvaračem. Kada ju je video na vratima imanja u Barajevu, Lepomir se skamenio, a cela nacija je imala prilike da gleda njihovu žučnu raspravu.

Foto: Promo foto

Oni ulaze u "Zadrugu 3"

Spisak takmičara za "Zadrugu 3", koja startuje od septembra 2019. godine, još uvek nije konačan, a sudeći po tome ko će se sve naći u velelepnom Imaginarijumu, biće i te kako uzbudljivo. I dok su neki već potpisali ugovore i uveliko se pripremaju za rijaliti, drugi su u fazi pregovora, a kako je Srpski telegraf već pisao, na imanje ulaze ljute rivalke Sandra Afrika i starleta Stanija Dobrojević, koje će nesuglasice rešavati pred kamerama, zatim internet senzacija Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi, ali i bivše rijaliti-zvezde Dalila i Dejan Dragojević. Na imanje bi mogao da se useli i Kristijan Golubović, kog je publika gledala u rijalitiju "Farma", zatim Stefan Karić, bivši dečko Kristine Kockar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading