Poznata voditeljka posetila oca svog sina, a potom uslikana u Crnoj Gori: Evo gde uživa Rada!

Autor: Scena

Zabava

25.07.2019

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Radmila Radenović odlučila je da ove godine letuje u Crnoj Gori, a pre toga je posetila oca svog sina, crnogorskog biznismena.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Kloni se fotoaparata... Rada

Rada u strogoj tajnosti boravi u Crnoj Gori, ali je zapažena kako se odmarala pored bazena jednog hotela u Pržnu.

- Rada ne želi da se njene fotografije u kupaćem kostimu pojavljuju u novinama, pa je odlučila da se ne izlaže objektivima fotoaparata. Svesna da je na plaži mogu uloviti, ona je izgleda rešila da se ovog leta ni jednom ne okupa u moru! Rada hoće da joj boravak ovde prođe u potpunoj tajnosti. Dok svi turisti jedva čekaju da naprave predah, dođu na more i brčnu se u slanoj vodi ona se ne miče od hotelskog bazena. Naspava se i odmori, a onda se spusti do udobnih ležaljki debelom hladu. Trudi se da se kamuflira kačketom, šeširom i naočarima, a često bira ležaljke koje imaju velike suncobrane kako ne bi bila direktno izložena suncu. Sa njom je i sin Petar o kojem sve vreme brine - otkrio je izvor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#voljinamaštu.

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on Jul 24, 2019 at 12:54am PDT

Rada u hotelu u Pržnu ostaje sedam dana, a pre nego što se smestila u svoj apartman, posetila je Podgoricu kako bi preuzela sina Petra od njegovog oca.
- Ona je prvo posetila bišveg partnera da bi uzela sina, koji u to vreme je bio kod oca. Rada je sa ocem svog deteta u dobrim odnosima i oko svega komuniciraju kao civilizovani ljudi. Nakon što je uzela Petra, došla je u apartman koji je rezervisala na sedam dana. Mališan je živahan i druželjubiv pa se brzo uklopio sa mališanima koj su takođe gosti hotela. Rada ga stalo prati pogledom i pazi kuda se kreće, ali se ona uglavnom odmara i na ležaljki ispija kafe i ceđene sokove. Uglavnom nosi jednodelni kupaći kostim i trudi se da bude neprimetna.

Foto: instagram.com/radmilaradenovic79
Radina prijateljica sa voditeljkinim sinom Petrom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading