Rasta napao Karleušu: A onda ga je njen drug žestoko spustio na zemlju!

Autor:

Zabava

24.07.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta redovno uobražava da je najveća zvezda na Balkanu, ali i da je inovator, te tvrdi da on ne kopira nikoga. Ovoga puta udario je na sebi sličnu, Jelenu Karleušu za koju je tvrdio da ga je iskopirala ubacivanjem projektora na svom nastupu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Rasta se istripovao pa napao Karleušu..

Rasta je na svom koncertu u "Areni" 2018. godina imao projektor, dok je Jelena imala nedavno prilikom nastupa na festivalu "Ulaz" na Sajmu.

Ovaj podatak Rasta je iskoristio kako bi objavio da ga je Karleuša iskopirala:

- Ja nekog iskopirao? Ne bi se reklo, novinarčići. Doneo sam pravac, doneo sam fazon, doneo sam inovacije u svakom smislu. Poklonite se i počnite da učite - napisao je razjareni Rasta.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Birtašević objasnio reperu...

Međutim, reper se izgleda ne seća da je Karleuša nastupala i prego što je on postojao na mapi, te da je prilikom održavanje jednog Jeleninog nastupa 2015. godine imala projektor na bini.

Na ovo je Rastu podsetio Jelinin najbolji prijatelj i portparol Zoran Birtašević koji je fino odgovorio Đuriću, ali ga je ipak žestoko spustio:

-  Ne baš. Naš nastup 2015. Ali niti smo mi izmislili projektor, niti ti. Bez loših vibracija. Svako dobro - uz link je napisao Birtašević Rasti koji se više nije oglašavao ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

24.07.2019 13:28

Sve su kopije osim originala.