Hoće da izgleda kao da je u dvadesetim: Brenu prozivaju zbog nadogradnje!

Autor: D.L.

Zabava

22.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Lepa Brena održala je nedavno koncert u Bajinoj Bašti, a odmah posle njenog spektakla raširile su se priče da ona na sve načine pokušava da izgleda mladoliko, pa nosi samo frizure koje joj u tome pomažu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Lepa Brena

Naime, Brena je na scenu izašla sa dugom plavom nadogradnjom vezanom u rep, a uz to je nosila i kratku suknju, pa se čini da pevačica ima veliki strah od broja godina i starosti čim se oblači kao da je u ranim dvadesetim.

Na društvenim mrežama komentarišu kako bi Brena trebalo dostojanstveno da nosi svoje godine

Spektakl na nastupu, naravno, nije izostao, ali posle toga nisu izostali ni komentari na društvenim mrežama ispod snimaka sa koncerta, gde mnogi dele mišljenje da bi pevačica trebalo da "smanji doživljaj" i dostojanstveno prihvati da više nije tinejdžerka.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Lepa Brena

Inače, nedavno se pisalo i da Brena polako ostaje bez kose, te i da je to razlog što sve više na nastupima nosi perike kako bi prikrila nedostatak koji je evidentan na fotografijama.

Foto: instagram.com/printscreen
Lepa Brena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srle

22.07.2019 07:36

Hoće od babe da naprave devojku.

Odgovori 16 0
Dera

22.07.2019 11:10

Nadogradite joj i himen da bude nevina.