Katarina Živković na meti progonitelja! Već duže vreme me maltretira!

Autor:

Zabava

20.07.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Katarina Živković poznata je široj javnosti po svom glasu, a narod je imao prilike i bolje da je upozna kada je učestvovala u jednom od rijaliti programa.

RepublikaFoto: Promo foto
Na meti progonitelja!

S obzirom na to da je već duži niz godina na javnoj sceni, ima mnogo obožavaoca, ali i onih koji gaje negativne emocije prema njoj. Pevačica se oglasila na svom Instagram profilu i uputila javnost da ima problem sa jednom osobom koja je uhodi i uznemirava porukama nju i njenu porodicu, kao i njene prijatelje.

- Jako mi je žao što sada nakon i te kako uspešnog nastupa moram da trošim reči na bolesnicu koja me već duže vreme maltretira, progoni i na sve moguće načine pokušava da sabotira mene i moj posao, sa lažnog profila šalje poruke vlasnicima klubova u kojima nastupam, menadžerima, mojoj porodici i prijateljima. Blokiram je stalno, ali njeni profili niču kao pečurke pošto u njenom pacovskom životu sam jedina preokupacija - JA. Razmem da je ona opsednuta mojim likom i delom jer svoj život definitivno nema ili je zaljubljena u mene - u to zaista ne želim da ulazim niti me zanima. Zato molim sve vas koji dotična psihopata piše da ne ulazite u polemiku i raspravu sa njom već je blokirajte. Bolesnoj osobi ma koliko se trudili ne možete objasniti ništa, već sa njom treba da se pozabavi ozbiljno lice koje je stručno za takve poremećene osobe - napisala je Katarina i dodala:

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

- Zahvaljujem vam se naravno što me uvek branite, obaveštavate i ukazujete na psihopatu koja me napada i sabotira (tj. ona u svojoj poremećenoj glavi misli da to radi) ali ja joj zaista ne mogu pomoći jer nisam doktor. S obzirom da znam o kome se radi, verujte mi na reč da je tu i pomoć psihijatra vrlo diskutabilna. Blokirajte je i ne brinite ništa. Hvala vam još jednom - završila je Katarina.

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeka

20.07.2019 19:59

Mora se to prijaviti policiji.