Folkerka uživa u letnjim danima: Jana pokazala PETICE na bazenu!

Autor:

Zabava

18.07.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dragana Todorović Jana se u javnosti uvek oblačila smerno i sa stilom, a bazen je idealno mesto na kom može da se razgoliti i uživa u lepom letnjem vremenu.

RepublikaFoto: instagram.com/yucafecom
Jana Todorović

Naime, ekipa Paparaco lova uslikala je pevačicu dok se baškarila pored bazena, a vrela scena usledila je u trenutku dok se Jana tuširala samo u bikiniju.

Ovo je posebno prijalo pripadnicima jačeg pola koji su se hladili nedaleko oko bazena, ali pevačica nije obraćala pažnju na to da li je neko gleda.

 Jana: Smanjiću grudi samo ako dobijem bolove u leđima 

Todorovićka je skinula majicu, pa se rashladila pod tušem, a nema sumnje da bi joj brojne pripadnice nežnijeg pola pozavidele na bujnom prirodnom poprsju. 

Inače, Todorovićka je nedavno za Srpski telegraf izjavila da je sa suprugom razgovarala oko smanjenja obima grudi, ali da će se na taj korak odlučiti jedino ako dobije jake bolove u kičmi i leđima.

- Znam da je to lična stvar i odluka, ali smo suprug i ja razgovarali i doneli odluku da pod nož odem jedino ako dobijem bolove u leđima od velikih grudi. Pre toga ne verujem da ću da ih smanjim - izjavila je pevačica pre mesec dana za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

18.07.2019 21:09

Na njenom telu je sve nesrazmerno. Karikatura.