Karleuša mora da operiše vrat!

Autor: D. L.

Zabava

18.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Jelena Karleuša već duže vreme ima problem sa jakim migrenama, koje je muče godinama, a posle lekarskog pregleda utvrđeno je da joj je istrošena hrskavica između dva vratna pršljena, pa će možda morati da na operaciju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Situacija nije naivna... Jelena Karleuša

Naime, JK je dugo odbijala da prizna da u vratu trpi nesnosne bolove, a tek kada je situacija postala nepodnošljiva, pevačica se obratila doktorima.

Jelena mora odmah na lečenje jer je stanje vrlo ozbiljno

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Lekari joj savetovali da otkaže nastupe...

- Posle dva dana nakon što je bila na pregledu na Institutu za ortopedske bolesti Banjica, Jelena je nastupila na jednom festivalu, pa niko nije posumnjao da ima bilo kakav zdravstveni problem. Ceo život je muče migrene, pa je mislila da je intenzivan bol koji oseća u vratu i donjem delu potiljka posledica toga. Posle obraćanja doktoru rendgenski snimak pokazao je da je hrskavica između dva vratna pršljena skroz istrošena i da Jelena mora odmah da započne lečenje, koje je u ovom slučaju vrlo komplikovano - otkrio je izvor za Story magazin.

Inače, Jeleni su lekari rekli da bi bilo najbolje da do daljeg otkaže nastupe jer situacija nije naivna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radiša

18.07.2019 09:08

Svako ima svoju muku i svoju bolest. Preuveličavate kao da ima tešku neizlečivu bolest. Neka se leči i izleči bez SMS poruka.